Julkaistu 08.04.2019 1          

Nordic ID:n itsepalvelukassa valittiin Euroopan innovatiivisimmaksi tuotteeksi

Maailman suurimpiin kuuluva uutta teknologiaa seuraava konsulttiyhtiö Frost & Sullivan on valinnut salolaisen Nordic ID:n nopean itsepalvelukassan Euroopan vuoden 2019 innovatiivisimmaksi uudeksi tuotteeksi.

Itsepalvelukassa hyödyntää uusinta RFID-teknologiaa: sen ansiosta asiakkaan ei tarvitse enää skannata jokaista tuotetta erikseen, vaan kassa voi lukea koko ostoskorin tai -kassin kerralla muutamassa sekunnissa. Innovaation kehittäminen sai alkunsa yhteistyössä IBM iX:n kanssa, jolloin Nordic ID:n vastuulla oli kehittää itsepalvelun mahdollistavaa RAIN RFID-ratkaisua.

Frost & Sullivanin mukaan palkittu itsepalvelukassa on nostanut asiakaskokemuksen uudelle tasolle. Sen avulla kassatapahtuman kestoa on voitu lyhentää kymmenesosaan perinteisestä kassamyyjän tekemästä ostosten lukemisesta.

Innovatiivisen itsepalvelukassan kehittämisen taustalla on halu sujuvoittaa tulevaisuuden ostokokemuksia. Uusille ratkaisuille on tarvetta, sillä tutkimusten mukaan 56 prosenttia kaupassakävijöistä hylkää ostoksensa, mikäli he arvioivat joutuvansa jonottamaan yli kuusi minuuttia.

Palkintoperustelujen mukaan Nordic ID:n menestyksen taustalla on erityisesti ”alansa huippua edustava asiantuntemus, innovatiiviset ratkaisut ja asiakaskeskeinen toimintamalli”. Frost & Sullivan korostaa Nordic ID:n vankkaa sitoutumista sen eri toimialoja edustavien asiakkaidensa palvelemiseen: yritys auttaa asiakkaitaan saamaan maksimaalisen hyödyn RFID-investoinneistaan.

- Olemme erittäin otettuja saamastamme tunnustuksesta. Itsepalvelukassat ja muut kehittämämme ratkaisut kuten miehittämättömät kaupat tulevat mullistamaan niin tapamme tehdä ostoksia kuin kaupassa käynnin asiakaskokemuksen. Palkinto on merkki siitä, että tuotekehityksemme tekee oikeita ja asiakkaillemme merkityksellisiä asioita, Nordic ID:n toimitusjohtaja Juha Reima sanoo.


Kommentit

Kari Lindgren 11.04.2019 klo 14:04

Onnittelut Salolaisille (ja vähän turkulaisillekin) teknologiapalkinnosta!


Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Master Promo Suomi Oy

Master Promo Suomi Oy

Esitetelineet, Mainostaulut, Messut, Promootiopalvelut

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

04/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 11.04.2019


Seuraa meitä somessa