Julkaistu 09.04.2019 0          

Mangrove rakentaa vuokratalon Ukiin

Mangrove Oy rakentaa Länsi-Suomen Asunnot Oy:lle viisikerroksisen kerrostalon, johon tulee 28 asuntoa; yksiöitä, kaksioita ja kolmioita.

Uudenkaupungin vuokra-asuntotilanteeseen on tulossa helpotusta, sillä uuden kerrostalon rakentaminen on juuri aloitettu Ketunkallion alueella osoitteessa Lukkosepänkatu 3. Mangrove Oy rakentaa Länsi-Suomen Asunnot Oy:lle viisikerroksisen kerrostalon, johon tulee 28 asuntoa; yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Talo rakennetaan ARA:n korkotukimallilla ja asunnot tulevat olemaan kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja. Kohteen rahoituskumppanina toimii Säästöpankki.

Autoteollisuuden kasvu on johtanut Uudessakaupungissa vuokra-asuntopulaan. Uudisrakentamisen kautta muualta tulevien työntekijöiden sijoittuminen Uuteenkaupunkiin helpottuu, kun tarjolla on uusia vuokra-asuntoja. Mangrove Oy:n toimitusjohtaja Antti Lundstedt sanoo, että keväällä 2020 valmistuvat As Oy Kauppatullin vuokra-asunnot tulevat tarpeeseen.

- Rakennamme sinne, missä on tarvetta. Ketunkallion alueelle rakennettavat asunnot tuovat valmistuttuaan varmasti helpotusta Uudenkaupungin vuokra-asuntotilanteeseen ja edesauttavat autotehtaan rekrytointeja.

Talossa on sekä kaivattuja yksiöitä että pieniä perheasuntoja, nykyaikaista suunnittelua edustavien asuntojen koot ovat 35 – 71,5 m2. Ketunkallion alue sijaitsee kaupungin keskustan läheisyydessä ja siitä on nopea kulkuyhteys muun muassa Valmet Automotiven autotehtaalle. Alueen läheisyydessä sijaitsee myös uusi kauppakeskittymä ja muita palveluita.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

BEST WESTERN Hotel Seaport

Matkustajasatama Toinen Poikkikatu 2, Turku

www.hotelseaport.fi

Kokoustilat:Aulakabinetti 12 hlö, kapasiteetti 14 hlö diplomaatti. Tulli ja Konttorikabinetit, kumpaankin tilaan max 10 hlö, tilassa 8-10 hlön ryhmätyöpöytä. Conferens 1+2, max 45 hlöä/tila, kapasiteetti 18 hlö U-muoto, 45 hlö luokkamuoto, 60 hlö teatterimuoto. Kaikissa kokoustiloissa piirtoheitin, fläppitaulu, valkokangas ja datatykki. Conferens-tilassa lisäksi dvd-äänentoistolaitteet, puhelin.

Lue uusin näköislehtemme

04/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 11.04.2019


Seuraa meitä somessa