Julkaistu 09.04.2019 0          

Mangrove rakentaa vuokratalon Ukiin

Mangrove Oy rakentaa Länsi-Suomen Asunnot Oy:lle viisikerroksisen kerrostalon, johon tulee 28 asuntoa; yksiöitä, kaksioita ja kolmioita.

Uudenkaupungin vuokra-asuntotilanteeseen on tulossa helpotusta, sillä uuden kerrostalon rakentaminen on juuri aloitettu Ketunkallion alueella osoitteessa Lukkosepänkatu 3. Mangrove Oy rakentaa Länsi-Suomen Asunnot Oy:lle viisikerroksisen kerrostalon, johon tulee 28 asuntoa; yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Talo rakennetaan ARA:n korkotukimallilla ja asunnot tulevat olemaan kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja. Kohteen rahoituskumppanina toimii Säästöpankki.

Autoteollisuuden kasvu on johtanut Uudessakaupungissa vuokra-asuntopulaan. Uudisrakentamisen kautta muualta tulevien työntekijöiden sijoittuminen Uuteenkaupunkiin helpottuu, kun tarjolla on uusia vuokra-asuntoja. Mangrove Oy:n toimitusjohtaja Antti Lundstedt sanoo, että keväällä 2020 valmistuvat As Oy Kauppatullin vuokra-asunnot tulevat tarpeeseen.

- Rakennamme sinne, missä on tarvetta. Ketunkallion alueelle rakennettavat asunnot tuovat valmistuttuaan varmasti helpotusta Uudenkaupungin vuokra-asuntotilanteeseen ja edesauttavat autotehtaan rekrytointeja.

Talossa on sekä kaivattuja yksiöitä että pieniä perheasuntoja, nykyaikaista suunnittelua edustavien asuntojen koot ovat 35 – 71,5 m2. Ketunkallion alue sijaitsee kaupungin keskustan läheisyydessä ja siitä on nopea kulkuyhteys muun muassa Valmet Automotiven autotehtaalle. Alueen läheisyydessä sijaitsee myös uusi kauppakeskittymä ja muita palveluita.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Turun Timanttisahaus Oy

Turun Timanttisahaus Oy

Timanttiporaus, Timanttisahaus

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa