Julkaistu 09.04.2019 0          

Turun hallituspartnerit peräänkuuluttavat vastuullisuusajattelua myös hallitustyössä

Hallituspartnerit Turku ry järjestää 11.4. Forum Marinumissa yrityspäättäjille suunnatun seminaarin, jonka teemana on Vastuullisuuden ja kriisiviestinnän kulmakivet hallitukselle. Seminaari jatkaa hallitustyöskentelyn kannalta ajankohtaisten keskustelunavausten tapahtumasarjaa, jossa aikaisemmin on pohdittu mm. digitalisaatiota, kyberturvallisuutta sekä perheyrityksiä. Tämän vuoden teema heijastelee eduskuntavaalikevään ajankohtaisia puheenaiheita ilmastonmuutoksesta vanhustenhuoltoon ja sijoitustoiminnan etiikkaan.

Tämän kevään seminaarin teemaksi on valittu yritystoiminnan vastuullisuus, joka kattaa laajasti taloudelliset, sosiaaliset ja ympäristöön liittyvät vastuut. Viestintäteknologian kehityksen ja kiihtyvällä vauhdilla muuttuvan toimintaympäristön myötä vastuuton – tai vastuuttomaksi mielletty – toiminta nousee nopeasti julkiseen valokeilaan. Samanaikaisesti läpinäkyvä vastuullisuus on yhä merkittävämpi rahoituksen, liiketoiminnan lisäarvon ja kilpailuedun lähde.

Hallituspartnerit Turku ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tavoitteena on tukea varsinaissuomalaisten pk-yritysten kasvua yritysten hallitustyötä kehittämällä. Yhdistyksen toimintamuotoja ovat hallitusjäsenten välittäminen pk-yrityksiin, jäsenistön hallitusosaamisen kehittäminen, sekä hallitustyöskentelyn merkityksen viestiminen. Vuosittain järjestettävä kevätseminaari on yhdistyksen suurin tapahtuma, joka on tarkoitettu paitsi jo hallituksissa työskenteleville, myös laajemmin ottaen kaikille yritysten strategisesta työskentelystä kiinnostuneille.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

X-Index Oy

X-Index Oy

Toimitilamyyntiä, Toimitilavuokrausta

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Prego

Uimahallintie 2, Kaarina

www.ravintolaprego.fi

KP 60 + 25, R 80, myös kokous-ja catering -palvelut.

Lue uusin näköislehtemme

04/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 11.04.2019


Seuraa meitä somessa