Julkaistu 09.04.2019 0          

Turun hallituspartnerit peräänkuuluttavat vastuullisuusajattelua myös hallitustyössä

Hallituspartnerit Turku ry järjestää 11.4. Forum Marinumissa yrityspäättäjille suunnatun seminaarin, jonka teemana on Vastuullisuuden ja kriisiviestinnän kulmakivet hallitukselle. Seminaari jatkaa hallitustyöskentelyn kannalta ajankohtaisten keskustelunavausten tapahtumasarjaa, jossa aikaisemmin on pohdittu mm. digitalisaatiota, kyberturvallisuutta sekä perheyrityksiä. Tämän vuoden teema heijastelee eduskuntavaalikevään ajankohtaisia puheenaiheita ilmastonmuutoksesta vanhustenhuoltoon ja sijoitustoiminnan etiikkaan.

Tämän kevään seminaarin teemaksi on valittu yritystoiminnan vastuullisuus, joka kattaa laajasti taloudelliset, sosiaaliset ja ympäristöön liittyvät vastuut. Viestintäteknologian kehityksen ja kiihtyvällä vauhdilla muuttuvan toimintaympäristön myötä vastuuton – tai vastuuttomaksi mielletty – toiminta nousee nopeasti julkiseen valokeilaan. Samanaikaisesti läpinäkyvä vastuullisuus on yhä merkittävämpi rahoituksen, liiketoiminnan lisäarvon ja kilpailuedun lähde.

Hallituspartnerit Turku ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tavoitteena on tukea varsinaissuomalaisten pk-yritysten kasvua yritysten hallitustyötä kehittämällä. Yhdistyksen toimintamuotoja ovat hallitusjäsenten välittäminen pk-yrityksiin, jäsenistön hallitusosaamisen kehittäminen, sekä hallitustyöskentelyn merkityksen viestiminen. Vuosittain järjestettävä kevätseminaari on yhdistyksen suurin tapahtuma, joka on tarkoitettu paitsi jo hallituksissa työskenteleville, myös laajemmin ottaen kaikille yritysten strategisesta työskentelystä kiinnostuneille.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Tormetal Oy

Tormetal Oy

Metalliset liukuovet, puulämmityskattilat, Tamppaustelineet, vesivaraajat

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa