Julkaistu 09.04.2019 0          

Touch Nordic tuo kansainvälisen kaupan takaisin Aurajoen rantaan

Turussa järjestetään 17.-18.06.2019 kansainvälinen yritystapahtuma, joka tuo yhteen eri alojen yritykset Suomesta ja maailmalta tapaamaan toisiaan, verkostoitumaan ja tekemään kauppaa. Touch Nordic -tapahtuma järjestetään nyt ensimmäistä kertaa, mutta tapahtumasta kaavaillaan vuosittaista.

Tapahtuman ajatuksena on vähemmän virallisia puheita, enemmän tapaamisia ja kauppaa.

- Tässä digitaalisessa maailmassa hieman unohtuu se, että kauppaa ei synny ilman henkilökohtaisia suhteita, sanoo tapahtuman puheenjohtaja, pääkonsuli Wille Eerola.

- Ja ilman kauppaa ei taas synny mitään muutakaan, oli sitten teknologia tai osaaminen kuinka hyvää tahansa.

Turku on ollut vahva alueellinen ja valtakunnallinen kaupan keskus vuosisatojen ajan, myös yksi historiallisista Hansakaupungeista. Touch Nordic -tapahtuma haluaa tuoda kanasinvälisen kaupan takaisin Aurajoen rantaan.

- Touch Nordic ei ole seminaari tai konferenssi vaan yksinkertaisesti alusta, jossa eri alojen yritykset tapaavat ja tekevät kauppaa. Olemme viimeisen viiden vuoden aikana tehneet saman neljässä eri maassa ja yli 600 osallistujan kanssa ja tiedämme, että kauppaa syntyy, kun yrityksille tarjotaan siihen hyviä mahdollisuuksia, Wille Eerola toteaa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Kaarinan Autokoulu Oy

Kaarinan Autokoulu Oy

Ammattipätevyyskoulutus, Autokoulu, CE- luokan koulutus

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa