Julkaistu 09.04.2019 0          

Touch Nordic tuo kansainvälisen kaupan takaisin Aurajoen rantaan

Turussa järjestetään 17.-18.06.2019 kansainvälinen yritystapahtuma, joka tuo yhteen eri alojen yritykset Suomesta ja maailmalta tapaamaan toisiaan, verkostoitumaan ja tekemään kauppaa. Touch Nordic -tapahtuma järjestetään nyt ensimmäistä kertaa, mutta tapahtumasta kaavaillaan vuosittaista.

Tapahtuman ajatuksena on vähemmän virallisia puheita, enemmän tapaamisia ja kauppaa.

- Tässä digitaalisessa maailmassa hieman unohtuu se, että kauppaa ei synny ilman henkilökohtaisia suhteita, sanoo tapahtuman puheenjohtaja, pääkonsuli Wille Eerola.

- Ja ilman kauppaa ei taas synny mitään muutakaan, oli sitten teknologia tai osaaminen kuinka hyvää tahansa.

Turku on ollut vahva alueellinen ja valtakunnallinen kaupan keskus vuosisatojen ajan, myös yksi historiallisista Hansakaupungeista. Touch Nordic -tapahtuma haluaa tuoda kanasinvälisen kaupan takaisin Aurajoen rantaan.

- Touch Nordic ei ole seminaari tai konferenssi vaan yksinkertaisesti alusta, jossa eri alojen yritykset tapaavat ja tekevät kauppaa. Olemme viimeisen viiden vuoden aikana tehneet saman neljässä eri maassa ja yli 600 osallistujan kanssa ja tiedämme, että kauppaa syntyy, kun yrityksille tarjotaan siihen hyviä mahdollisuuksia, Wille Eerola toteaa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Rockfun Promotions & Agency Oy

Rockfun Promotions & Agency Oy

Juontajapalvelut, Konsultointipalveluja, Mainosspiikkaus, Mediatoimistoja, Ohjelmatoimistoja, Promootiopalvelut, Viestintätoimistoja, Äänimainontaa

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Tuorlan Majatalo

Tuorlantie 1 E, Kaarina

A 40-100, KP 5-25, R 80. Kokoukset, juhlat,yritystilaisuudet, luontoaktiviteetit, hostellimajoitus kauniissa kartanoympäristössä. Kauttamme myös Tuorlan tiedekeskuksen tilojen vuokraus.

Lue uusin näköislehtemme

04/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 11.04.2019


Seuraa meitä somessa