Julkaistu 09.04.2019 0          

PayiQ panostaa alustaratkaisullaan kansainvälisille markkinoille

PayiQ on julkistanut uuden tuotesukupolven Ticketing as a Service alustastaan. Tuotekehityksessä on keskitytty käytettävyyden parantamiseen.

Viimeisimmässä tuotejulkistuksessa koko järjestelmän suorituskykyä on optimoitu ja nopeutta parannettu. Samalla on kehitetty palvelun perustana olevaa petoksentorjuntaa niin, että mahdolliset väärinkäytökset on entistä helpompi havaita ja estää.

Suorituskyvyn parantaminen näkyy käytännössä loppukäyttäjillekin sovellusten nopeampana toimintana. Tuotekehityksessä on muutenkin keskitytty sovellusten käytettävyyden parantamiseen.

Käytössä oleviin maksutapoihin on tullut muutoksia, uutena maksutapana on helppo ja turvallinen Apple Pay. Uutta on myös mahdollisuus ostaa paikallisliikenteen bussilippuja Pivo-sovelluksen kautta.

- Olemme tehneet tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa uutta tuoteversiotamme varten. Toiminnallisuuksia ja käytettävyyttä on kehitetty sekä kauppiaiden että luonnollisesti myös loppukäyttäjien näkökulmasta. Tämä yhteistyö on keskeinen osa Nuoret innovatiiviset yritykset -ohjelman (NIY) projektiamme. Tämä työ tiivistyy entisestäänkin laajentuneen kumppaniverkostomme myötä. Tällä panostuksella on suuri merkitys sekä meidän että kumppaneidemme, mutta myös asiakkaidemme kilpailukyvylle sekä kotimaisilla että etenkin kansainvälisillä markkinoilla, kertoo Tuomo Parjanen, PayiQ:n toimitusjohtaja.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

04/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 11.04.2019


Seuraa meitä somessa