Julkaistu 09.04.2019 0          

PayiQ panostaa alustaratkaisullaan kansainvälisille markkinoille

PayiQ on julkistanut uuden tuotesukupolven Ticketing as a Service alustastaan. Tuotekehityksessä on keskitytty käytettävyyden parantamiseen.

Viimeisimmässä tuotejulkistuksessa koko järjestelmän suorituskykyä on optimoitu ja nopeutta parannettu. Samalla on kehitetty palvelun perustana olevaa petoksentorjuntaa niin, että mahdolliset väärinkäytökset on entistä helpompi havaita ja estää.

Suorituskyvyn parantaminen näkyy käytännössä loppukäyttäjillekin sovellusten nopeampana toimintana. Tuotekehityksessä on muutenkin keskitytty sovellusten käytettävyyden parantamiseen.

Käytössä oleviin maksutapoihin on tullut muutoksia, uutena maksutapana on helppo ja turvallinen Apple Pay. Uutta on myös mahdollisuus ostaa paikallisliikenteen bussilippuja Pivo-sovelluksen kautta.

- Olemme tehneet tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa uutta tuoteversiotamme varten. Toiminnallisuuksia ja käytettävyyttä on kehitetty sekä kauppiaiden että luonnollisesti myös loppukäyttäjien näkökulmasta. Tämä yhteistyö on keskeinen osa Nuoret innovatiiviset yritykset -ohjelman (NIY) projektiamme. Tämä työ tiivistyy entisestäänkin laajentuneen kumppaniverkostomme myötä. Tällä panostuksella on suuri merkitys sekä meidän että kumppaneidemme, mutta myös asiakkaidemme kilpailukyvylle sekä kotimaisilla että etenkin kansainvälisillä markkinoilla, kertoo Tuomo Parjanen, PayiQ:n toimitusjohtaja.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Kultaranta Resort Oy

Särkänsalmentie 178, Naantali

www.kultarantaresort.fi

Kokoukset, yritystilaisuudet, juhlat, aktiviteetit, majoitus. Kaikki samasta paikasta isommallekin ryhmälle.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa