Julkaistu 12.04.2019 0          

Oripään Priima-liiketalon rakentamishanke alkaa

Pitkään valmisteltu liikerakennushanke Oripään keskustaan kantatie 41:n risteyksen tuntumaan toteutuu. Kohde on Priima-Yhtiöitten koostama kokonaisuus, johon käyttäjiksi tulevat Kesko Oyj sekä Oripään kunta. Kiinteistöön sijoittuu uuden konseptin mukainen K-Market sekä toimitiloja. Kunnan vuokraamiin tiloihin on mahdollista toteuttaa kahvila-ravintolatoimintoja sekä muita palveluja. Piha-aluetta on tarkoitus käyttää myös myynti- ja vastaavien tapahtumien hyödyksi.

Hankkeen rakennuttaja on RFS-Kiinteistöt Oy. Kiinteistön kerrosala tulee olemaan noin 1020 m2:ä ja tilavuus n. 6000m3. Talotekniikassa hyödynnetään viimeisintä osaamista. Esimerkiksi lämmönlähteenä käytetään myymälän kylmälaitteiden lauhdelämpöä ja Gebwell-lämpöpumpputekniikkaa.

Aluksi kunta rakennuttaa uuden kadun liikekiinteistön ja Shellin tontin väliin. Kadun ja alueen infran rakentamisen on tarkoitus alkaa toukokuun aikana. Hankkeen rakennuslupa on vireillä.

- Tekninen toimivuus, energiatehokkuus, ympäristöarvot sekä suunnittelupanostukset arkkitehtoonisesti miellyttävään ja käyttötarkoitusta palvelevaan kokonaisuuteen ovat meille keskeisiä. Kesko on pitkäaikainen yhteistyökumppanimme ja Oripää tuttua seutua minulle sekä TTR:n toiselle omistajalle, Vesa Rantaselle. On hienoa voida kehittää alueen palvelutarjontaa ja ylläpitää alueen elinvoimaisuutta, kertoo Priima-Yhtiöihin kuuluvan Teollisuuden Rakentajat Oy:n toimitusjohtaja Jari Rastas.

- Liikekeskukseen tulevan uuden K-Marketin pinta-ala on noin 600 neliötä ja nykyiseen K-Marketiin nähden kaupan myyntiala tuplaantuu. Kesko on tyytyväinen, että uusien liiketilojen rakentaminen lähtee liikkeelle ja haluamme yhdessä K-kauppiaan ja hänen henkilökuntansa kanssa toteuttaa Oripäähän modernin K-Marketin, toteaa Kesko OYJ:n aluejohtaja Olli Setänen.

- Oripään keskustaa ei ole uudistettu useaan vuosikymmeneen. Liikerakennushanke onkin odotettu ja tarpeellinen hanke kuntalaisille. Kunnan puolesta olemme aloittaneet vuokralaisen etsinnän jälleenvuokrattavaan liiketilaan. Toivomme, että liiketilasta kiinnostuneet yrittäjät lähestyisivät jo nyt kuntaa, jotta pääsemme viemään suunnitelmia eteenpäin, Oripään vt. kunnanjohtaja Kati Rekola sanoo.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Kultaranta Resort Oy

Särkänsalmentie 178, Naantali

www.kultarantaresort.fi

Kokoukset, yritystilaisuudet, juhlat, aktiviteetit, majoitus. Kaikki samasta paikasta isommallekin ryhmälle.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa