Julkaistu 12.04.2019 0          

Kasvitieteellisessä puutarhassa pääsiäisenä kaneja, sammakoita ja aarteenetsintää

Turun yliopiston kasvitieteellisessä puutarhassa on 18.–22.4.2019 esillä pääsiäiseen liittyviä yllätyksiä. Puutarhan sammakkonäyttely on auki vielä huhtikuun loppuun asti.

Jo perinteeksi muodostunut kasvitieteellisen puutarhan pääsiäinen kutsuu taas kävijöitä keväiseen Ruissaloon. Jokaiseen kasvihuoneeseen on piilotettu tupsupupuja lasten etsittäviksi ja viidakon kätköistä löytyy myös aarrearkkuja täynnä yllätyksiä.

Pääsiäisen kunniaksi puutarhaan on saapunut uusia eläinvieraita, kaneja. Lisäksi puutarhassa lentelee undulaatteja ja neitokakaduja. Lummealtaassa uiskentelee isoja, värikkäitä koikarppeja ja pienempiä kaloja.

Suosittuun sammakkonäyttelyyn ehtii tutustua vielä huhtikuun ajan. Kävijät pääsevät tutkimaan erilaisia akvaariossa ja terraarioissa olevia sammakkolajeja.

Kukkivia kasveja voi ihastella kaikissa kasvihuoneissa

Vanhan maailman tropiikki -huoneessa kukkivat tällä hetkellä kirjokohtalonköynnös ja sinikohtalonpensas. Välimeren ilmasto -huoneessa tuoksuvat sitruspuiden kukat, keltainen kissantrumpetti aloittelee kukintaansa ja lumikuningatar puolestaan lopettelee kukintaansa. Talvipuutarha-huoneessa keväistä keltaista väriä tuo väriherne. Sieltä löytyy myös kauniisti kukkiva keiskeinalppiruusu.

Uuden maailman tropiikin jättilumme on jo kasvanut täyteen mittaansa. Araukaria-huoneessa kukkii komea nystykämmekkä, tohtorinkukka kukkii violetin eri sävyillä ja kukassa on myös punainen lamppuharja. Mehikasvihuoneen sinisenä kukkiva jandianneidonkieli ja valkoinen kynttiläneidonkieli ovat myös upeita.

Kasvihuoneet ja kahvio ovat avoinna pääsiäisen ajan joka päivä klo 10–17.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Kultaranta Resort

Kultaranta Resort

Golfkenttiä, Hotelleja, Juhlatilat, Kokouspalveluja, Kuntosaleja, Ravintoloita

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 06.02.2020


Seuraa meitä somessa