Julkaistu 12.04.2019 0          

Kakkutaiteilija Emma Ivane vierailee Kaarinassa lauantaina

Maailmalla menestystä niittänyt helsinkiläinen kakkutaiteilija Emma Ivane saapuu Kaarinaan Krossikeskuksessa sijaitsevaan Heirol Shopiin lauantaina 13.4.2019.

Kakkutaiteilija Emma Ivane pitää kakkujen koristelunäytöksen klo 10-14 ja kertoo samalla vinkit kuinka loihtia ammattilaistason kakkukoristeita ja pursotuksia helposti omassa keittiössä.

Emma Ivane (Iivanainen) on helsinkiläinen kakkutaiteilija, joka valittiin vuonna 2013 Vuoden käsityöläiseksi. Suomen käsityön museossa oli esillä vuoden mittainen näyttely Emman kakkutaiteesta. Samana vuonna Emma oli mukana Koko Suomi leipoo TV-ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella. Emma on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja työskentelee kansainvälisesti kakkutaiteen lisäksi taidealojen yrityskonsulttina sekä kuvataiteilijana.

Suomalainen Emma Ivane on kirjailijana Lontoossa julkaistussa Designer Cake Decorating -kirjassa, johon on valittu 12 maailman parasta kakkutaiteilijaa. Designer Cake Decorating on Emman kahdeksas julkaistu leivontakirja.

Ivane on suunnitellut kirjaan graafisesti kuvioituja kakkuja, joiden erikoisuutena ovat kultaukset 24 karaatin puhtaalla kullalla.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Kuvamestari Kalefoto Oy

Kuvamestari Kalefoto Oy

Valokuvaus, Valokuvausstudio, Valokuvaustarvikkeita

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Naantalin Kylpylä

Matkailijantie 2, Naantali

www.naantalispa.fi

Kokoukset, juhlat, näyttelyt, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasparatiisi, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

04/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 11.04.2019


Seuraa meitä somessa