Julkaistu 15.04.2019 0          

Maria Arjonen on Vuoden Nuorkauppakamarilainen

Maria Arjonen on voittonsa myötä Suomen Nuorkauppakamareiden ehdokas Most Outstanding Member -palkinnonsaajaksi.

Aurajoen Nuorkauppakamarin Maria Arjonen palkittiin Vuoden Nuorkauppakamarilaisena Suomen Nuorkauppakamareiden kansallisessa kokouksessa Kalajoella 13.4.2019. Palkinto on yksi merkittävimmistä tunnustuksista, jonka jäsen voi kamariurallaan saada.

Vuoden Nuorkauppakamarilaisen palkinto myönnetään henkilölle, joka on parhaiten toteuttanut nuorkauppakamaritoimintaa. Nuorkauppakamarit kehittävät yhteiskuntaa ja johtajuutta paremman tulevaisuuden turvaamiseksi. Vuonna 2018 arvostelun painopisteinä olivat toiminta yhteistyössä ympäröivän yhteiskunnan kanssa ja osallistuminen yhteiskunnalliseen keskusteluun, jäsentensä tulevaisuuden työelämässä menestymisen valmiuksien kehittäminen sekä jäsenille tarjotut mahdollisuudet jatkuvaan ja nousujohteiseen kehittymiseen.

Lisäksi kiinnitettiin huomiota henkilön toiminnan merkitykseen omalle kamarille ja kansalliselle organisaatiolle sekä JC-arvojen toteuttamiseen JC-toiminnassa ja omassa elämässä.

Maria Arjonen on voittonsa myötä Suomen Nuorkauppakamareiden ehdokas Most Outstanding Member -palkinnonsaajaksi, joka julistetaan Euroopan maanosakokouksessa. Muita maanosia JC-maailmassa ovat Amerikka, Afrikka ja Lähi-itä sekä Aasian ja Tyynenmeren alue.

Maria Arjonen on avannut JCI:n mission ja vision merkitystä nostaen kansantajuisesti esiin projektien ja tapahtumien juurisyitä, miten vaikutetaan yhteiskunnassa poliittisesti sitoutumatta ja miten toiminta tunnistetaan nuorkauppakamaritoiminnaksi kamarista riippumatta. Hänen tapahtuma- ja projektitoiminta on lisännyt syvempää vuoropuhelua ja yhteistyötä eri sektoreiden kanssa etenkin vastuullisuuskysymyksissä. SDG-tietoisuuden lisääminen on viety konkretiaan ja on löydetty tapoja tehdä vaikuttavaa nuorkauppakamaritoimintaa Turun talousalueella. Hän myös toteuttaa JCI-arvoja nostamalla esiin vastuullista toimintaa, antamalla takaisin yhteiskuntaan, vahvistamalla taloudellista oikeudenmukaisuutta ja yhteisöllisyyttä sekä hyväksymällä toisten erilaisuuden.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Mainosnerg Oy

Mainosnerg Oy

Auringonsuojakalvoja, Autoteippauksia, Banderollien painatus, Kilpiä, Mainostaulut, Mainosteippauksia, Opasteita

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa