Julkaistu 15.04.2019 0          

Turkulainen majoitusalan startup valittiin Euroopan lupaavimmaksi

Keskellä Hotelwayn toimitusjohtaja Hannu Vahokoski e20X-kilpailun palkintojenjaossa.

Turkulainen Hotelway valitiin Euroopan lupaavimmaksi hotellialan startupiksi alan suurimmassa konferenssissa.

HITEC on vuotuinen hotellialan teknologiatapahtuma, joka järjestettiin tänä vuonna Mallorcalla. Sinne kokoontuu toista tuhatta eurooppalaista matkailualan vaikuttajaa ja hotellin johtohenkilöä. Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös kilpailu Entrepreneur20X (e20X), jonka tarkoituksena on esitellä majoitusalan lupaavampia ja innovatiivisimpia startupeja.

Tänä vuonna voittajaksi valittiin Hotelway, jonka pääkonttori on Turussa.

Hotelway toimittaa hotelleille asiakaskommunikointipalveluita. Yrityksen päätuotteena on tarjota hotelleille asiakas-chat, johon vastaavat sekä tekoälypohjainen botti, että Hotelwayn asiakaspalveluhenkilöt.

- Hotelleilla ei yleensä ole aikaa vastata asiakkailleen riittävän nopeasti. Me teemme sen heidän puolestaan, sanoo yrityksen toimitusjohtaja Hannu Vahokoski.

- Lisäksi kaikki palveluhenkilömme ovat hotellialan ammattilaisia. Tämä on erityisen tärkeää bränditietoisella hotellisektorilla, Vahokoski lisää.

Yritys voi chatin lisäksi tarjota hotelleille myös muita palveluita, kuten mobiilin huonepalvelutilauksen mahdollistavan teknologia-alustan.

- Hotelway valikoitui voittajaksi, koska se ratkaisee luovalla tavalla aidon ongelman, joka löytyy lähes jokaisesta hotellista. Lisäksi he keskittyvät asiaan, joka on tärkeintä hotelleille, ihmisiin. Tähän yhdistetään myös teknologia, joka mahdollistaa palvelun skaalautumisen koko Eurooppaan, sanoi Nick Price, yksi kilpailun tuomareista. Pricella on pitkä kokemus majoitusalalta ja hän on toiminut mm. Mandarin Oriental hotelliketjun globaalina tietohallintojohtajana.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Asianajotoimisto Vuorio & Toivonen

Asianajotoimisto Vuorio & Toivonen

Asianajotoimistoja, Lakiasiaintoimisto, Lakipalvelut

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Liedon Vanhalinna

Vanha Härkätie 111, Lieto

www.abocatering.fi

Viihtyisätja monipuoliset kokous- ja juhlatilat Linnavuoren kartanomiljöössä – historiaa, kulttuuria ja luontoa lähellä. Oheisohjelmaksi opastettuja kierroksia niin museonäyttelyissä kuin ulkoilupoluilla. Tilavuokraus ja tilausravintolapalvelut.

Lue uusin näköislehtemme

04/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 11.04.2019


Seuraa meitä somessa