Julkaistu 16.04.2019 0          

Salibandyliigan finaaleihin odotettavissa runsaasti yleisöä

TPS:n ja SC Classicin välinen finaalisarja käynnistyi lauantaina Tampereella hallitsevan Suomen mestarin kotivoitolla. Joukkueet kohtaavat Turussa TPS:n kotikaukalossa tiistaina ja lauantaina Kupittaan Palloiluhallissa.

TPS Salibandy selvitti tiensä ensimmäistä kertaa Salibandyliigan finaaleihin kaatamalla SPV:n välierissä. Ratkaisevassa ottelussa Kupittaan Palloiluhallissa oli yli 2300 katsojaa ja ennakkolipunmyynnin perusteella finaaleihin on myös odotettavissa runsaasti katsojia. Finaalisarja on tuonut muutoksia lipunmyyntiin, sillä käyttöön on otettu paikkaliput ja lipunmyynti ennakkoon tapahtuu Lippupisteen kautta.

TPS:n päävalmentaja Jukka Ruotsalainen uskoo joukkueensa olevan tiistaina valmiimpi kotiyleisön edessä käytävään kamppailuun.

- Ensimmäinen matsi on nyt pelattu alta ja siinä kentällä ei nähty vielä sitä Palloseuraa, mihin me parhaillaan pystytään. Kotiyleisön tuki on meille valtava voimavara ja uskon, että sekin antaa meille lisää virtaa huomiseen matsiin, Ruotsalainen kommentoi.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Muuritutkimus Uotila Ky

Muuritutkimus Uotila Ky

Arkeologiset tutkimukset, Laserkeilaus

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Turun Messukeskus

Messukentänkatu 9-13, Turku

www.turunmessukeskus.fi

KP 20-3000, R, A 200-700

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 06.02.2020


Seuraa meitä somessa