Julkaistu 16.04.2019 0          

Salibandyliigan finaaleihin odotettavissa runsaasti yleisöä

TPS:n ja SC Classicin välinen finaalisarja käynnistyi lauantaina Tampereella hallitsevan Suomen mestarin kotivoitolla. Joukkueet kohtaavat Turussa TPS:n kotikaukalossa tiistaina ja lauantaina Kupittaan Palloiluhallissa.

TPS Salibandy selvitti tiensä ensimmäistä kertaa Salibandyliigan finaaleihin kaatamalla SPV:n välierissä. Ratkaisevassa ottelussa Kupittaan Palloiluhallissa oli yli 2300 katsojaa ja ennakkolipunmyynnin perusteella finaaleihin on myös odotettavissa runsaasti katsojia. Finaalisarja on tuonut muutoksia lipunmyyntiin, sillä käyttöön on otettu paikkaliput ja lipunmyynti ennakkoon tapahtuu Lippupisteen kautta.

TPS:n päävalmentaja Jukka Ruotsalainen uskoo joukkueensa olevan tiistaina valmiimpi kotiyleisön edessä käytävään kamppailuun.

- Ensimmäinen matsi on nyt pelattu alta ja siinä kentällä ei nähty vielä sitä Palloseuraa, mihin me parhaillaan pystytään. Kotiyleisön tuki on meille valtava voimavara ja uskon, että sekin antaa meille lisää virtaa huomiseen matsiin, Ruotsalainen kommentoi.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

J&T Pajunen

J&T Pajunen

Kuljetusliikenne, Kuljetuspalveluja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Verkahovi

Verkatehtaankatu 4, Turku

KP 10-40, R 140, myös kokoustarjoilut ja pitopalvelu.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa