Julkaistu 06.05.2019 0          
NIMITYKSIÄ

Markku Alahäme Turun Satama Oy:n tekniseksi johtajaksi

Turun Satama Oy:n uutena teknisenä johtajana aloittaa Markku Alahäme 1.6.2019. Hän vastaa teknisen yksikön toiminnasta ja sen kehittämisestä, raportoi toimitusjohtajalle ja on osa sataman johtoryhmää.

Alahäme on ollut Turun Sataman palveluksessa vuodesta 1995. Hän on työskennellyt teknisellä osastolla eri tehtävissä sekä Sataman laatupäällikkönä teknisen johtajan ja toimitusjohtajan alaisuudessa.

Teknisen johtajan tehtävään Alahäme siirtyy Turun Sataman kehityspäällikön paikalta, jossa hänen tehtäviinsä on kuulunut muun muassa laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjärjestelmän ylläpito ja toiminnan kehittäminen sekä ympäristöasiat. Lisäksi hän on ollut kiinteästi mukana Sataman toiminnan ja palvelujen kehittämishankkeissa sekä erilaisissa kansainvälisissä investointi- ja tutkimusprojekteissa.

Käytännössä hänen aikaisemmat työnsä ovat liittyneet jo monelta osin teknisten palveluiden kenttään. EU-hankkeet, ympäristöluvat sekä Sataman ympäristöohjelma sisältävät pääsääntöisesti teknisen puolen investointeja ja kehittämishankkeita. Lisäksi Alahäme on ollut mukana Sataman ruoppaus- ja läjityshankkeissa.

Alahämeellä on satama-alan pitkäaikaisen kokemuksensa myötä laaja-alainen tuntemus sataman rakentamisen ja kunnossapidon prosesseista. Koulutukseltaan hän on tuotantotalouden diplomi-insinööri (DI).


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

05/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.05.2019


Seuraa meitä somessa