Julkaistu 07.05.2019 0          

Ideoita kotiin ja mökille Saariston Ympäristömessuilta

Saariston Ympäristömessut järjestetään Paraisilla 7.-8.6.2019. Messut järjestetään Paraisten keskustassa Paraisten Päivien yhteydessä, nyt jo kuudetta kertaa. Ympäristömessuilta löytyy mielenkiintoisia ideoita luontoystävälliseen arkielämään.

Saariston Ympäristömessut pyrkii tarjoamaan mahdollisimman kattavan kattauksen käyttökelpoisia ratkaisuja mm. kiinteistökohtaiseen vedenhankintaan, jätevesien käsittelyyn ja omatoimiseen lietteenpoistoon saostussäiliöistä, esimerkkejä kuivakäymälöistä ja kompostoinnista sekä energian tuottamisesta aurinko- ja tuulienergian avulla, tietoutta vapaa-ajan kalastuksesta, kaislanniitosta, ruoppauksista, rantarakentamisesta sekä pihan ja puutarhan hoidosta.

Ympäristömessujen oheisohjelma lisääntyy tänä vuonna mm. sen kautta, että paikallinen ruohonjuuritason ympäristöjärjestö Omställning Pargas on mukana valmisteluissa. Messualueella on tänä vuonna oma esiintymislava, jossa järjestetään erilaista ohjelmaa. Lisäksi perjantai-iltana järjestetään Disco-Soup -illanvietto, jossa hävikkiruoasta valmistetaan ilmaista ruokaa yleisölle. Ympäristömessujen ilmettä uudistetaan myös sillä, että tapahtuman aikana alueella kulkee juontaja, joka informoi tapahtumista sekä haastattelee näytteilleasettajia ja yleisöä.

Tunnettu ympäristövaikuttaja Ilkka Herlin avaa perjantaina messut.

Järjestäjien tavoitteena on tehdä Saariston Ympäristömessuista iloinen kesätapahtuma, joka palvelee koko Varsinais-Suomea ja auttaa parantamaan ympäristöämme inspiroivalla tavalla.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

X-Index Oy

X-Index Oy

Toimitilamyyntiä, Toimitilavuokrausta

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Kultaranta Resort Oy

Särkänsalmentie 178, Naantali

www.kultarantaresort.fi

Kokoukset, yritystilaisuudet, juhlat, aktiviteetit, majoitus. Kaikki samasta paikasta isommallekin ryhmälle.

Lue uusin näköislehtemme

05/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.05.2019


Seuraa meitä somessa