Julkaistu 08.05.2019 0          

Clas Ohlson avasi myymälän Turun Hansakortteliin

Toimitusjohtaja Virpi Viinikainen ja myymäläpäällikkö Merim Deomic toivottivat ensimmäiset asiakkaat tervetulleiksi.

Jono Hansakorttelin kolmannessa kerroksessa oli pitkä, kun myymälä avasi ovensa aamuyhdeksältä. Syynä olivat houkuttelevat avajaistarjoukset ja yllätyskassit, jotka jaettiin sadalle ensimmäiselle asiakkaalle. Hansan myymälän myyntipinta-ala on 900 m² ja se työllistää 14 henkilöä.

Myymäläpäällikkö Merim Deomic on innoissaan uudesta myymälästä.

- Olemme saaneet upouuden uuden konseptin myymälän Turun ydinkeskustaan loistavalle kauppapaikalle. Myymälän valikoimassa on painotettu erityisesti sellaisia tuotteita, joita asiakkaat ostivat vanhasta myymälästämme Forumin kauppakeskuksesta. Kodinsisustus on meillä todella vahva, mutta tarjoamme myös kodintarvikkeita, elektroniikkaa, pienrautaa ja vapaa-ajan tuotteita – kaikkea mitä kotiin tarvitaan.

Clas Ohlson uudistaa toukokuussa alkaneella tilikaudella myymäläverkostoaan, ja seuraavana vuorossa on Tampereen Hämeenkadun myymälän muutto saman kadun varrelle hieman pienempiin tiloihin kesäkuun puolivälissä. Jumbon myymälä uudistetaan kesäkuun lopussa uuden konseptin mukaiseksi ja palvelemaan verkkokauppaa entistä paremmin.

Clas Ohlson aloitti toimintansa postimyynnillä vuonna 1918 Taalainmaalla Ruotsissa. Nykypäivän Clas Ohlson on vähittäiskauppaketju, jolla on asiakkaita viidessä maassa, yli 5 000 työntekijää ja noin 8 miljardin ruotsin kruunun liikevaihto. Suomessa Clas Ohlsonilla on 42 myymälää ja verkkokauppa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Master Promo Suomi Oy

Master Promo Suomi Oy

Esitetelineet, Mainostaulut, Messut, Promootiopalvelut

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

BEST WESTERN Hotel Seaport

Matkustajasatama Toinen Poikkikatu 2, Turku

www.hotelseaport.fi

Kokoustilat:Aulakabinetti 12 hlö, kapasiteetti 14 hlö diplomaatti. Tulli ja Konttorikabinetit, kumpaankin tilaan max 10 hlö, tilassa 8-10 hlön ryhmätyöpöytä. Conferens 1+2, max 45 hlöä/tila, kapasiteetti 18 hlö U-muoto, 45 hlö luokkamuoto, 60 hlö teatterimuoto. Kaikissa kokoustiloissa piirtoheitin, fläppitaulu, valkokangas ja datatykki. Conferens-tilassa lisäksi dvd-äänentoistolaitteet, puhelin.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa