Julkaistu 08.05.2019 0          

Clas Ohlson avasi myymälän Turun Hansakortteliin

Toimitusjohtaja Virpi Viinikainen ja myymäläpäällikkö Merim Deomic toivottivat ensimmäiset asiakkaat tervetulleiksi.

Jono Hansakorttelin kolmannessa kerroksessa oli pitkä, kun myymälä avasi ovensa aamuyhdeksältä. Syynä olivat houkuttelevat avajaistarjoukset ja yllätyskassit, jotka jaettiin sadalle ensimmäiselle asiakkaalle. Hansan myymälän myyntipinta-ala on 900 m² ja se työllistää 14 henkilöä.

Myymäläpäällikkö Merim Deomic on innoissaan uudesta myymälästä.

- Olemme saaneet upouuden uuden konseptin myymälän Turun ydinkeskustaan loistavalle kauppapaikalle. Myymälän valikoimassa on painotettu erityisesti sellaisia tuotteita, joita asiakkaat ostivat vanhasta myymälästämme Forumin kauppakeskuksesta. Kodinsisustus on meillä todella vahva, mutta tarjoamme myös kodintarvikkeita, elektroniikkaa, pienrautaa ja vapaa-ajan tuotteita – kaikkea mitä kotiin tarvitaan.

Clas Ohlson uudistaa toukokuussa alkaneella tilikaudella myymäläverkostoaan, ja seuraavana vuorossa on Tampereen Hämeenkadun myymälän muutto saman kadun varrelle hieman pienempiin tiloihin kesäkuun puolivälissä. Jumbon myymälä uudistetaan kesäkuun lopussa uuden konseptin mukaiseksi ja palvelemaan verkkokauppaa entistä paremmin.

Clas Ohlson aloitti toimintansa postimyynnillä vuonna 1918 Taalainmaalla Ruotsissa. Nykypäivän Clas Ohlson on vähittäiskauppaketju, jolla on asiakkaita viidessä maassa, yli 5 000 työntekijää ja noin 8 miljardin ruotsin kruunun liikevaihto. Suomessa Clas Ohlsonilla on 42 myymälää ja verkkokauppa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Tilitoimisto Kimmo Heikkinen Ky

Tilitoimisto Kimmo Heikkinen Ky

Kirjanpitotoimistoja, Tilitoimistoja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Kultaranta Resort Oy

Särkänsalmentie 178, Naantali

www.kultarantaresort.fi

Kokoukset, yritystilaisuudet, juhlat, aktiviteetit, majoitus. Kaikki samasta paikasta isommallekin ryhmälle.

Lue uusin näköislehtemme

05/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.05.2019


Seuraa meitä somessa