Julkaistu 09.05.2019 0          

Valtakunnallinen käy kasvihuoneeseen -päivä 15.5.2019

Lähes 200 kukkia tai vihanneksia viljelevää kasvihuoneyritystä avaa ovensa keskiviikkona 15.5. Käy Kasvihuoneeseen -päivänä. Tapahtumassa pääsee tutustumaan kasvihuoneviljelyyn, paikallisiin puutarhureihin ja kasvihuonetuotteisiin ympäri Suomen. Mukana on vihannes- ja kukkatarhoja.

Myös Lepolan Puutarha on mukana tapahtumassa keskiviikkona 15.5. avaamalla ovet 6500-neliöiseen kasvihuoneeseen klo 14-18. Nyt siis yleisölle avautuu mainio tilaisuus tutustua viime vuonna 90 vuotta täyttäneen perheyrityksen arkeen. Näin äitienpäivän jälkeen kasvihuoneelta valmistuu kymmeniä tuhansia kesäkukka-amppeleita ja muita yksivuotisia koristekasveja.

Käy kasvihuoneeseen -tapahtuman tarkoituksena on näyttää mahdollisimman monelle suomalaiselle, mistä kasvihuoneviljelyssä on kyse. Päivän tarkoituksena on lisätä kasvihuonealan läpinäkyvyyttä, antaa tietoa kasvihuoneviljelystä ja tutustuttaa ihmisiä paremmin kasvihuonetuotteisiin ja paikallisiin viljelijöihin. Tapahtuma on osa Kauppapuutarhaliiton 100-vuotisjuhlintaa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

GP-Asennuspalvelu Oy

GP-Asennuspalvelu Oy

Puusepänliikkeitä, Puusepäntyöt, Ravintolakalusteita, RST-Kalusteet

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Korkki

Linnankatu 43, Turku

www.frescoravintolat.fi

R 75, KP 5-24 (75). Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet, AV-laitteet. Juhlapalvelu. Lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tervetuloa tutustumaan uuteen ravintolaamme! Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www. frescoravintolat.fi

Lue uusin näköislehtemme

05/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.05.2019


Seuraa meitä somessa