Julkaistu 09.05.2019 0          

Vuoden opettajaksi Daniela Sundell Novia-ammattikorkeakoulusta

Vuoden ammattikorkeakouluopettajaksi on valittu lehtori Daniela Sundell Novia-ammattikorkeakoulusta Turusta. Sundellia ehdottaneet opiskelijat kuvaavat häntä avuliaaksi ja innostavaksi opettajaksi, jolla on laaja osaaminen ja kokemus opettamaltaan alalta.

- Palkinto motivoi ja inspiroi minua opettajana uskomaan siihen mitä teen, ja työskentelemään sekä kehittymään. On äärimmäisen innostavaa ja opettavaista saada työskennellä eritaustaisten opiskelijoiden ja opettajien kanssa, vuoropuheessa työelämäedustajien kanssa. Nöyrä ja lämmin kiitos opiskelijoilleni, Opiskelijakunta Noviumille, ja raadille, toteaa vuoden opettaja 2019 Daniela Sundell.

SAMOK jakaa vuosittaisen Vuoden opettaja -palkinnon nostaakseen esille, miten hyvää opetusta ammattikorkeakouluissa tehdään jatkuvasti. Samalla se on tapa kiittää opettajia siitä miten he panostavat opetuksen kehittämiseen ja opiskelijoiden osaamiseen.

- Ammattikorkeakouluissa opetuksella on valtava arvo. Työelämäläheinen ja käytännöllinen koulutus on usein hyvin opettajakeskeistä ja me haluamme SAMOKissa tuoda esille sitä hienoa työtä jota opettajat tekevät, kertoo SAMOKin puheenjohtaja Iiris Hynönen.

Vuoden opettaja -palkinto jaettiin Kuopiossa valtakunnallisilla ammattikorkeakoulupäivillä. SAMOK ja ammattikorkeakoulujen opiskelijakunnat keräsivät vuoden opettaja -palkintoa varten ehdotuksia ammattikorkeakouluopiskelijoilta. SAMOKin hallituksen jäsen Ella Joukkolan, OAJ:n korkeakouluasiamies Pasi Repon ja Arenen varapuheenjohtaja Riitta Konkolan muodostama raati valitsi vuoden opettajan ympäri maata tulleiden 20 ehdotuksen joukosta. SAMOK jakaa vuoden opettaja -palkinnon nyt toista kertaa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Viestintäharju Oy

Viestintäharju Oy

Internet-palveluja, Lehtiä, Viestintätoimistoja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Verkahovi

Verkatehtaankatu 4, Turku

KP 10-40, R 140, myös kokoustarjoilut ja pitopalvelu.

Lue uusin näköislehtemme

05/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.05.2019


Seuraa meitä somessa