Julkaistu 09.05.2019 0          

Ecoprodigi-seminaari Forum Marinumissa 22.5.

Meriteollisuuden ekotehokkuutta digitalisoinnin kautta edistävä ECOPRODIGI-hanke järjestää seminaarin Turussa tiistaina 21.5.2019 Forum Marinumissa.

Carrots or sticks – what measures are needed to foster the implementation of clean shipping technologies? -teeman alle koottu seminaari keskittyy ympäristöystävällisempää meriteollisuutta ja laivaliikennettä tukevien teknologioiden käyttöönottoa edistäviin toimenpiteisiin sekä yritysten että viranomaistahojen näkökulmasta. Seminaarin tarkoituksena on tuoda yhteen eri tahojen edustajia ja tukea vuoropuhelua yksityisen ja julkisen sektoria välillä. Seminaariin odotetaan osallistujia meriteollisuuden yrityksistä, yliopistoista ja tutkimuslaitoksista, sekä viranomaisorganisaatioista Itämeren alueen eri maista.

Päivän aikana kuullaan pääpuheenvuorot Liikenne- ja viestintäministeriön erityisasiantuntija Eero Hokkaselta ja Cargotecin kehittyvän digitaalisen liiketoiminnan johtaja Tero Hottiselta. Meriteollisuuden digitalisaation kehitystä käsitellään myös iltapäivällä järjestettävässä paneelikeskustelussa, jossa ääneen pääsevät niin julkisen kuin yksityisen sektorin edustajat. Lisäksi tilaisuudessa käydään läpi ECOPRODIGI-hankkeen tuoreimpia kuulumisia.

Seminaarin tarkempi ohjelma löytyy ECOPRODIGI-hankkeen kotisivuilta.Seminaari on osallistujille ilmainen ja sisältää kahvitarjoilun. Osallistuminen edellyttää ilmoittautumista hankkeen kotisivujen kautta.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Teknoexpertit Oy

Teknoexpertit Oy

Hitsaustarvikkeita

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

BEST WESTERN Hotel Seaport

Matkustajasatama Toinen Poikkikatu 2, Turku

www.hotelseaport.fi

Kokoustilat:Aulakabinetti 12 hlö, kapasiteetti 14 hlö diplomaatti. Tulli ja Konttorikabinetit, kumpaankin tilaan max 10 hlö, tilassa 8-10 hlön ryhmätyöpöytä. Conferens 1+2, max 45 hlöä/tila, kapasiteetti 18 hlö U-muoto, 45 hlö luokkamuoto, 60 hlö teatterimuoto. Kaikissa kokoustiloissa piirtoheitin, fläppitaulu, valkokangas ja datatykki. Conferens-tilassa lisäksi dvd-äänentoistolaitteet, puhelin.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa