Julkaistu 09.05.2019 0          

Ecoprodigi-seminaari Forum Marinumissa 22.5.

Meriteollisuuden ekotehokkuutta digitalisoinnin kautta edistävä ECOPRODIGI-hanke järjestää seminaarin Turussa tiistaina 21.5.2019 Forum Marinumissa.

Carrots or sticks – what measures are needed to foster the implementation of clean shipping technologies? -teeman alle koottu seminaari keskittyy ympäristöystävällisempää meriteollisuutta ja laivaliikennettä tukevien teknologioiden käyttöönottoa edistäviin toimenpiteisiin sekä yritysten että viranomaistahojen näkökulmasta. Seminaarin tarkoituksena on tuoda yhteen eri tahojen edustajia ja tukea vuoropuhelua yksityisen ja julkisen sektoria välillä. Seminaariin odotetaan osallistujia meriteollisuuden yrityksistä, yliopistoista ja tutkimuslaitoksista, sekä viranomaisorganisaatioista Itämeren alueen eri maista.

Päivän aikana kuullaan pääpuheenvuorot Liikenne- ja viestintäministeriön erityisasiantuntija Eero Hokkaselta ja Cargotecin kehittyvän digitaalisen liiketoiminnan johtaja Tero Hottiselta. Meriteollisuuden digitalisaation kehitystä käsitellään myös iltapäivällä järjestettävässä paneelikeskustelussa, jossa ääneen pääsevät niin julkisen kuin yksityisen sektorin edustajat. Lisäksi tilaisuudessa käydään läpi ECOPRODIGI-hankkeen tuoreimpia kuulumisia.

Seminaarin tarkempi ohjelma löytyy ECOPRODIGI-hankkeen kotisivuilta.Seminaari on osallistujille ilmainen ja sisältää kahvitarjoilun. Osallistuminen edellyttää ilmoittautumista hankkeen kotisivujen kautta.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Tilitoimisto Kimmo Heikkinen Ky

Tilitoimisto Kimmo Heikkinen Ky

Kirjanpitotoimistoja, Tilitoimistoja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Prego

Uimahallintie 2, Kaarina

www.ravintolaprego.fi

KP 60 + 25, R 80, myös kokous-ja catering -palvelut.

Lue uusin näköislehtemme

05/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.05.2019


Seuraa meitä somessa