Julkaistu 09.05.2019 0          

Broomu Digitals AR-peli huomioitu Yhdysvalloissa

Broomu Digitalsin kehittämien sovellus- ja pelimoottorien avulla rakennettu suosittu lisätyn todellisuuden (AR) Kane’s Gamepark AR skeittipeli on huomioitu alan suurimman ja seuratuimman tapahtuman palkintogaalan yhteydessä Yhdysvalloissa. Kampanjan pelinäkymä avautui Kane’s Soda Pop pulloista, joihin luotiin kampanja-ajaksi erillinen ulkoasu sekä koodijärjestelmä, jolla pelaaja voi kehittää taitojaan sekä avata uusia temppuja.

Kampanja on nyt jatkanut menestystään myös maailmalla, sillä se on yltänyt ehdolle Auggie Award palkintogaalaan Paras kampanja -sarjassa. Auggie Award on yksi maailman merkittävimmistä AR & VR alan palkinnoista, jotka jaetaan AWE USA -tapahtuman yhteydessä. AWE on Auggie Awardsin mukaan oman kategoriansa pikäaikaisia jättiläisiä maailmassa.

Broomu Digitals on Turussa ja Salossa toimiva lisätyn todellisuuden peleihin, julkaisualustoihin ja mobiiliteknologioiden kehittämiseen erikoistunut kasvuyritys. Vajaa kaksi vuotta sitten perustettu yritys on kehittänyt omia tuoteinnovaatioitaan lisätyn todellisuuden rajusti kasvaville kansainvälisille markkinoille.

Broomu Digitals on ensimmäinen täysin automatisoidun ja dataohjatun lisätyn todellisuuden integraation kehittäjä. Yritys on nostettu monesti Suomen kiinnostavimpien start up -yritysten listoille.

Mitä on lisätty todellisuus?

AR, eli lisätty todellisuus tarkoittaa, digitaalista näkymää joka avataan yleensä mobiililaitetta käyttäen esimerkiksi suoraan jostain fyysisestä elementistä tai sijainnista. Näkymä aukeaa siis todelliseen ympäristöön. AR on yksi digitaalisista suurista trendeistä, jonka käyttö ja kaupalliset markkinat kasvavat nopeasti lähivuosina erilaisissa käyttötarkoituksissa. Teknologian ja markkinoiden globaali arvo moninkertaistuu seuraavien muutaman vuoden aikana.

Lisätyn todellisuuden faktoja tutkimuksista:

• 53% käyttäjistä on kiinnostunut käyttämään lisättyä todellisuutta lähikuukausina

• 73% lisätyn todellisuuden käyttäjistä on raportoinut joko korkeaa tai erittäin korkeaa tyytyväisyyttä

• 70% käyttäjistä näkee lisätyn todellisuuden hyödyllisenä

• 69% lisätyn todellisuuden käyttäjistä uskoo, että lisätty todellisuus voi auttaa heitä esimerkiksi uuden taidon oppimisessa

• 62% käyttäjistä uskoo lisätyn todellisuuden vastaavan heidän ostos- ja/tai terveydenhuollontarpeisiin


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Ruoppaus ja Kuljetus Simola

Ruoppaus ja Kuljetus Simola

Ruoppausjätteen vesikuljetus, Ruoppausta, Vesirakentaminen

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Tuorlan Majatalo

Tuorlantie 1 E, Kaarina

A 40-100, KP 5-25, R 80. Kokoukset, juhlat,yritystilaisuudet, luontoaktiviteetit, hostellimajoitus kauniissa kartanoympäristössä. Kauttamme myös Tuorlan tiedekeskuksen tilojen vuokraus.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa