Julkaistu 09.05.2019 0          

Parsaa & rieslingiä Bassissa

Ravintolan Bassin ensimmäisen parsaviikot pidetään 10.5-25.5. Bassi osallistuu myös samaan aikaan pidettävään, kevään herkullisimpaan viinitapahtumaan eli Riesling-viikkoihin.

Bassin parsaviikkojen teemalistalta löytyy kermainen parsakeitto yhdistettynä Bassin skageniin ja parsarisottoa, sinisimpukoita ja samppanjavaahtoa sisältävä annos sekä grillattua parsaa kylmäsavustetun kirjolohen ja hollandaisekastikkeen kera.

Bassi on nyt ensimmäistä kertaa mukana Saksan viinitiedotuksen järjestämillä riesling-viikoilla.

- Rapsakka Saksan riesling sopii kuin nakutettu kevään herkkujen, kuten parsa- ja kala-aterioiden kumppaniksi. Pehmeä Spätburgunder eli pinot noir toimii punaista vaihtoehtoa hamuavalle, sanoo Bassin viinimestari Marjo Heinonen.

Heinonen on suunnitellut Bassin riesling-viikkojen juomalistan yhdessä Vinetum Oy:n Key Account Manager Mauno Rovamaan kanssa.

Bassissa onkin mahdollisuus kokea rieslingin monimuotoisuus ja se, miten eri alueiden rieslingit eroavat toisistaan. Viinejä pääsee maistelemaan myös tasting-illoissa

Bassin kesä

Ravintola Bassin uusi kesän ruokalista otetaan käyttöön ennen juhannusta. Uudella listalla painottuvat saariston maut ja kotimaiset raaka-aineet. Luvassa on paljon uusia annoksia ja myös uusi ilme äyriäisvadeille!

Bassin talon kolmannessa kerroksessa sijaitseva yökerho Club Bassi palvelee asiakkaita läpi kesän perjantai- ja lauantai-iltaisin. Clubin jatkona on viihtyisä kattoterassi.

Bassi Helsinki avautuu kesäkuussa

Turun alueella tähän asti toiminut ravintola-alan yritys Manu Events ottaa nyt koko historiansa suurimman askeleen ja laajentaa reviiriään nyt myös pääkaupunkiseudulle.

- Olemme pohtineet pitkään laajentumista Turun ulkopuolelle. Nyt meille tarjottiin niin uskomatonta liikepaikkaa Helsingin parhaalla paikalla, että tilaisuuteen oli pakko tarttua.

Tämä on yrityksellemme valtava satsaus, ja olemme tästä todella innoissamme, kertoo Manu Eventsin toimitusjohtaja, Turun ravintolakeisariksi kutsuttu Santtu Kiili.

- Vastaanotto Helsingissä on ollut todella innostunut: olemme saaneet paljon viestejä siitä, että juuri tällaista kalaravintolaa Helsinkiin onkin kaivattu. Tällainen positiivinen palaute lämmittää mieltä ja antaa uskoa tekemiseen myös pääkaupunkiseudulla, jossa potentiaalisia asiakkaita ovat moninkertainen määrä Turkuun verrattuna, sanoo Kiili.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

J&T Pajunen

J&T Pajunen

Kuljetusliikenne, Kuljetuspalveluja

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Tuorlan Majatalo

Tuorlantie 1 E, Kaarina

A 40-100, KP 5-25, R 80. Kokoukset, juhlat,yritystilaisuudet, luontoaktiviteetit, hostellimajoitus kauniissa kartanoympäristössä. Kauttamme myös Tuorlan tiedekeskuksen tilojen vuokraus.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019



Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019



Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa