Julkaistu 09.05.2019 0          

Parsaa & rieslingiä Bassissa

Ravintolan Bassin ensimmäisen parsaviikot pidetään 10.5-25.5. Bassi osallistuu myös samaan aikaan pidettävään, kevään herkullisimpaan viinitapahtumaan eli Riesling-viikkoihin.

Bassin parsaviikkojen teemalistalta löytyy kermainen parsakeitto yhdistettynä Bassin skageniin ja parsarisottoa, sinisimpukoita ja samppanjavaahtoa sisältävä annos sekä grillattua parsaa kylmäsavustetun kirjolohen ja hollandaisekastikkeen kera.

Bassi on nyt ensimmäistä kertaa mukana Saksan viinitiedotuksen järjestämillä riesling-viikoilla.

- Rapsakka Saksan riesling sopii kuin nakutettu kevään herkkujen, kuten parsa- ja kala-aterioiden kumppaniksi. Pehmeä Spätburgunder eli pinot noir toimii punaista vaihtoehtoa hamuavalle, sanoo Bassin viinimestari Marjo Heinonen.

Heinonen on suunnitellut Bassin riesling-viikkojen juomalistan yhdessä Vinetum Oy:n Key Account Manager Mauno Rovamaan kanssa.

Bassissa onkin mahdollisuus kokea rieslingin monimuotoisuus ja se, miten eri alueiden rieslingit eroavat toisistaan. Viinejä pääsee maistelemaan myös tasting-illoissa

Bassin kesä

Ravintola Bassin uusi kesän ruokalista otetaan käyttöön ennen juhannusta. Uudella listalla painottuvat saariston maut ja kotimaiset raaka-aineet. Luvassa on paljon uusia annoksia ja myös uusi ilme äyriäisvadeille!

Bassin talon kolmannessa kerroksessa sijaitseva yökerho Club Bassi palvelee asiakkaita läpi kesän perjantai- ja lauantai-iltaisin. Clubin jatkona on viihtyisä kattoterassi.

Bassi Helsinki avautuu kesäkuussa

Turun alueella tähän asti toiminut ravintola-alan yritys Manu Events ottaa nyt koko historiansa suurimman askeleen ja laajentaa reviiriään nyt myös pääkaupunkiseudulle.

- Olemme pohtineet pitkään laajentumista Turun ulkopuolelle. Nyt meille tarjottiin niin uskomatonta liikepaikkaa Helsingin parhaalla paikalla, että tilaisuuteen oli pakko tarttua.

Tämä on yrityksellemme valtava satsaus, ja olemme tästä todella innoissamme, kertoo Manu Eventsin toimitusjohtaja, Turun ravintolakeisariksi kutsuttu Santtu Kiili.

- Vastaanotto Helsingissä on ollut todella innostunut: olemme saaneet paljon viestejä siitä, että juuri tällaista kalaravintolaa Helsinkiin onkin kaivattu. Tällainen positiivinen palaute lämmittää mieltä ja antaa uskoa tekemiseen myös pääkaupunkiseudulla, jossa potentiaalisia asiakkaita ovat moninkertainen määrä Turkuun verrattuna, sanoo Kiili.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Tilitoimisto Kimmo Heikkinen Ky

Tilitoimisto Kimmo Heikkinen Ky

Kirjanpitotoimistoja, Tilitoimistoja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

BEST WESTERN Hotel Seaport

Matkustajasatama Toinen Poikkikatu 2, Turku

www.hotelseaport.fi

Kokoustilat:Aulakabinetti 12 hlö, kapasiteetti 14 hlö diplomaatti. Tulli ja Konttorikabinetit, kumpaankin tilaan max 10 hlö, tilassa 8-10 hlön ryhmätyöpöytä. Conferens 1+2, max 45 hlöä/tila, kapasiteetti 18 hlö U-muoto, 45 hlö luokkamuoto, 60 hlö teatterimuoto. Kaikissa kokoustiloissa piirtoheitin, fläppitaulu, valkokangas ja datatykki. Conferens-tilassa lisäksi dvd-äänentoistolaitteet, puhelin.

Lue uusin näköislehtemme

09/2019



Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 05.09.2019


Seuraa meitä somessa