Julkaistu 10.05.2019 0          

Menevä laajentunut Turun alueella

Menevän toimitusjohtaja Tuomo Halminen on onnistunut kasvattamaan Menevästä valtakunnallisen taksitoimijan.

Menevä taksipalvelu on laajentanut ennakoitua nopeammin toimintaansa Turun alueella. – Menevä-brändin alle on siirtynyt ilahduttava määrä taksiyrittäjiä, kertoo alueen aluemestari Leif Karlsson.

Viime marraskuussa Turun ja Varsinais-Suomen alueella toimintansa aloittanut Menevä taksipalvelu on kasvattanut alueen automäärää ennakoitua ripeämmin.

– Tavoitteemme oli, että tuplaamme alkuperäisen 18 auton määrän 36 autoon. Olemme kuitenkin saaneet yrittäjiä niin paljon mukaan, että meitä on jo yli 50 taksiyrittäjää alueella, kertoo alueen toiminnasta vastaava aluemestari Leif Karlsson.

Turun taksimarkkinat ovat murroksessa ja se näkyy katukuvassa. Menevä on seurannut huolestuneena uutisointia Turun laivasataman tapahtumista, joissa on tapahtunut ylilyöntejä taksiyrittäjien kesken johtuen uusista taksien kaistasäännöistä. Sekä Leif Karlsson että yrityksen toimitusjohtaja Tuomo Halminen irtisanoutuvat jyrkästi kaikesta uhkailusta ja huutelusta.

– Taksiala on murroksessa joka paikassa. Mukana oleminen vaatiikin pitkäjänteisyyttä ja valmiutta toimia uudella tavalla. Olemme seuranneet huolestuneena kiihtyvää huutelua ja kinastelua Turun laivasataman taksijonossa. Se ei palvele taksiyrittäjiä eikä varsinkaan asiakkaita, päinvastoin. Haluamme pitää huolta edelleen, että Menevän taksiyrittäjät saavat tehdä työnsä rauhassa ja turvallisesti, toteaa Tuomo Halminen.

Tulevaisuus näyttää hyvältä

Menevä taksipalvelu on kasvattanut toimintaansa valtakunnallisesti. Muun muassa huhtikuun alusta lähtien Uudenmaan alueen Kela-kuljetuksista huolehtiva Menevä on laajentanut voimakkaasti toimintaansa. Yrityksen vaikutusalueeseen kuuluu tällä hetkellä valtakunnallisesti jo lähes 1 000 autoa.

Turun osalta tulevaisuus näyttää Menevän aluemestarin Leif Karlssonin mukaan hyvältä.

– Menevän konsepti ja meidän tarjoamamme palvelu autoilijoille on otettu hyvin vastaan. Ajomäärien kasvuvauhti on ollut todella positiivinen. Täytyy muistaa myös, että taksien käyttömäärät eivät ole lisääntyneet, mutta olemme onnistuneet valtaamaan markkinaa Menevälle tekemällä asioita oikein ja panostamalla asiakaspalveluun, kertoo Karlsson.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Ruoppaus ja Kuljetus Simola

Ruoppaus ja Kuljetus Simola

Ruoppausjätteen vesikuljetus, Ruoppausta, Vesirakentaminen

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Naantalin Kylpylä

Matkailijantie 2, Naantali

www.naantalispa.fi

Kokoukset, juhlat, näyttelyt, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasparatiisi, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa