Julkaistu 10.05.2019 0          

Harvinainen NHL Barkov -merkki myydään tänään

Hellman -huutokauppojen Online -huutokaupassa myydään tänään harvinainen NHL tähti Sasha Barkov -merkki, jota painettiin vain 500 kpl. Merkin koko painos myytiin aiemmin 75 minuutissa loppuun. Merkkiä sai ostaa vain yhden kappaleen per ostaja. Tänään saadaan ensimmäisen kerran suuren huutokauppahuoneen julkisesti noteerattu arvo tälle kohteelle.

- Hellman-huutokaupat on filateliassa Suomen ylivoimainen markkinajohtaja ja alan ainoa kansainvälisesti tunnettu suomalainen brändi. Meillä on laajin ja ostovoimaisin asiakaskunta, yhteensä viisinumeroinen luku keräilijöitä maailman kaikilta kolkilta. Niinpä meidän kauttamme myytävä Barkov-merkki tulee näyttämään kohteen todellisen markkinahinnan, kertoo Hellman-huutokauppojen ja Suomen Filateliapalvelu Oy:n toimitusjohtaja Tatu Untinen.

- Meillä on kahdenlaisia huutokauppoja, sekä perinteisiä salihuutokauppoja että netin kautta tapahtuvia online-huutokauppoja. Saimme Barkov-merkin myyntiin viime tingassa ja se saatiin vielä mukaan toukokuun nettihuutokauppaan, joka päättyy tänään 10.5. klo 20.

Tyypillisesti kovimmat tarjoukset jätetään viimeisen tunnin aikana, joten parhaiden kohteiden hinnat moninkertaistuvat aivan viime metreillä.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Servikal Oy

Servikal Oy

Mittalaitteiden kalibrointi ja huolto

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Kultaranta Resort Oy

Särkänsalmentie 178, Naantali

www.kultarantaresort.fi

Kokoukset, yritystilaisuudet, juhlat, aktiviteetit, majoitus. Kaikki samasta paikasta isommallekin ryhmälle.

Lue uusin näköislehtemme

05/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.05.2019


Seuraa meitä somessa