Julkaistu 10.05.2019 0          

Turun hyvinvointitoimialan puhtauspalveluita siirtyy Kaarealle

Turun kaupunki ja Kaarea Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jossa hyvinvointitoimialan puhtauspalveluita siirtyy Kaarealle 1.6.2019 alkaen. Liikkeenluovutuksessa Kaarean palvelukseen siirtyy 128 laitos-huoltajaa, jotka työskentelevät Turussa Mäntymäki-Kurjenmäki sairaala-alueella sekä eri hoivayksiköissä.

Liiketoimintakaupan myötä Kaarea tulee vastaamaan koko Kaupunginsairaala-alueen puhtauspalveluista, kun puhtauspalvelut keskittyvät yhden toimijan vastuulle. Kaarean toiminnan kehittämisen kannalta liiketoimintakauppa on merkittävä. Kaarean siivouspalveluyksikkö kasvaa huomattavasti ja samalla yhtiöön saadaan vahvaa laitoshuollon erityisosaamista.

- Yksi meidän pyrkimyksiämme on ollut selkeyttää omaa toimintamallia ja siirtää tukipalveluita sellaisiin yhtiöihin, joissa on paras osaaminen. Olemme aiemmin tehneet vahtimestaritoiminnan ja ruokapalveluiden ulkoistamiset, nyt vuorossa oli puhtauspalvelut, kertoo Max Lönnqvist Turun kaupungin Hyvinvointitoimialan talous- ja hallintojohtaja.

Kaarea Oy syntyi vuoden vaihteessa Arkea Oy:n osittaisjakautumisen tuloksena. Kaarea on omistajiensa sidosyksikkö ja toimii in-house periaatteella. Kaarea tuottaa ruoka-, siivous- sekä kiinteistönhoito ja kunnossapitopalveluita Lounais-Suomen alueella. Se työllistää liikkeenluovutuksen jälkeen yli 400 ammattilaista.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Asianajotoimisto Vuorio & Toivonen

Asianajotoimisto Vuorio & Toivonen

Asianajotoimistoja, Lakiasiaintoimisto, Lakipalvelut

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Turun Messukeskus

Messukentänkatu 9-13, Turku

www.turunmessukeskus.fi

KP 20-3000, R, A 200-700

Lue uusin näköislehtemme

05/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.05.2019


Seuraa meitä somessa