Julkaistu 13.05.2019 0          

Yhdenvertaista palvelua kaikille -merkki viestii yritysten arvomaailmasta

Esteetön asiointi ja saavutettavat palvelut kuuluvat kaikille! Invalidiliitto haluaa kannustaa yrityksiä ja yrittäjiä kehittämään toimintaansa, jotta kaikki asiakkaat saisivat yhdenvertaista palvelua. Yritykset voivat nyt tilata itselleen Yhdenvertaista palvelua kaikille -merkin osoituksena halustaan kehittää toimitilojensa, palvelujensa ja tuotteidensa esteettömyyttä ja saavutettavuutta.

Päivittäinen asiointi saattaa olla osalle ihmisistä hankalaa tai jopa mahdotonta, jos ympäristöä ja palveluita ei ole suunniteltu käyttäjäystävällisiksi kaikkia ajatellen.

Invalidiliiton uusi Yhdenvertaista palvelua kaikille -merkki viestii yritysten myönteisestä suhtautumista ja kehittämishalusta esteettömiä ja saavutettavia palveluita kohtaan. Yritykset voivat tilata Yhdenvertaista palvelua kaikille -materiaalit nettisivun kautta >>

Helppo liikkua -viikkoa vietetään 13.–17.5.2019

Esteettömistä ja saavutettavista palveluista hyötyvät kaikki, mutta erityisen tärkeitä ne ovat mm. ikääntyville ihmisille, lastenrattaiden kanssa liikkuville vanhemmille, fyysisesti vammaisille ja muille apuvälineiden käyttäjille.

Invalidiliitto viettää vuosittain Helppo liikkua -viikkoa toukokuussa. Tänä vuonna teemana on ”Yhdenvertaista palvelua kaikille”. Teemaviikon aikana yrityksille ja yrittäjille jaetaan esteettömyystietoa ympäri Suomea. Helppo liikkua -viikon tapahtumiin osallistuu Invalidiliiton ja sen jäsenyhdistysten lisäksi myös muita vammaisjärjestöjä ja yrityksiä omilla tempauksillaan.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Mainosnerg Oy

Mainosnerg Oy

Auringonsuojakalvoja, Autoteippauksia, Banderollien painatus, Kilpiä, Mainostaulut, Mainosteippauksia, Opasteita

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Liedon Vanhalinna

Vanha Härkätie 111, Lieto

www.abocatering.fi

Viihtyisätja monipuoliset kokous- ja juhlatilat Linnavuoren kartanomiljöössä – historiaa, kulttuuria ja luontoa lähellä. Oheisohjelmaksi opastettuja kierroksia niin museonäyttelyissä kuin ulkoilupoluilla. Tilavuokraus ja tilausravintolapalvelut.

Lue uusin näköislehtemme

05/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 16.05.2019


Seuraa meitä somessa