Julkaistu 14.05.2019 0          

Yrttipäivässä puutarhuri ja keittiömestari neuvovat yrttien valinnassa

Yrttipäivässä ovat mukana Mikko Leskinen, Niina Haario ja Pasi Jämä.

Liedon kukka ja puutarhassa voi tutustua yrtteihin ja niiden käyttöön ruoan valmistuksessa lauantaina 18.5. Liedossa. Asiantuntijoina tapahtumassa ovat sekä puutarhuri Niina Haario että keittiömestari Pasi Jämä. Tapahtumassa voi maistaa yrteillä maustettuja ruokia ja ostaa yrttejä kotiin.

– Kävijöillä on mahdollisuus tutustua kesän uutuusyrtteihin kuten kolayrttiin ja tillikorianteriin. Yrttipäivänä autan myös sopivien yrttien valinnassa ja istuttamisessa. Valikoimissamme on yli 40 eri yrttilajiketta. Yrityksemme 20-vuotisjuhlien kunniaksi halusimme tuoda tapahtumaan myös ruoka-asiantuntijat, sanoo Liedon kukka ja puutarhan yrittäjä Niina Haario.

Siksi asiantuntijoina ovat myös yksityiskokkipalveluita tarjoavan Herkkukasarin keittiömestari Pasi Jämä ja kokki-juoma-asiantuntija Mikko Leskinen.

– Yrttipäivänä pääsee maistamaan erilaisia yrttejä – olemme yhdistäneet muun muassa laventelin ja sienet, kertoo Pasi Jämä. Oma suosikkini on kyllä timjami, koska se on monipuolinen. Tapahtumassa voi tutustua myös uuteen suosikkiini, verbenalta tuoksuvaan sitruunatimjamiin.

Herkkukasarin juoma-asiantuntija Mikko Leskinen on puolestaan innostunut yhdistämään yrtit tulevan kesän cocktaileihin.

– Tämän hetken trendinä cocktail-maailmassa on suolaisista ruoista tuttujen makujen hyödyntäminen juomissa. Yrteillä voi tuoda tätä trendiä lasiin, mutta raikkaasti. Kolayrtin tuoksu kolahti minuun ja olen kehittämässä siitä asiakkaillemme kesän aperitiivia, paljastaa Mikko Leskinen.

Yrttipäivä Liedon kukka ja puutarhassa on lauantaina 18.5. klo 10–15 Pinomäentie kuudessa Liedossa. Tapahtuma on maksuton.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Rockfun Promotions & Agency Oy

Rockfun Promotions & Agency Oy

Juontajapalvelut, Konsultointipalveluja, Mainosspiikkaus, Mediatoimistoja, Ohjelmatoimistoja, Promootiopalvelut, Viestintätoimistoja, Äänimainontaa

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Naantalin Kylpylä

Matkailijantie 2, Naantali

www.naantalispa.fi

Kokoukset, juhlat, näyttelyt, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasparatiisi, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa