Julkaistu 14.05.2019 0          
Avajaisissa keikkakuningatar Saija Tuupanen

Uittamo Paviljonki avaa kesätanssit perjantaina

Marita Taavitsainen, Saija Tuupanen ja Eija Kantola. Kuva Uittamon Paviljongilta.

Perinteikkäät kesälavat avaavat suven kynnyksellä jälleen oviaan, niin myös Turun Uittamo Paviljonki, jossa ensi kertaa on tanssittu jo 1930-luvun alussa. Lava on Suomen vanhimpia tanssipaikkoja. Uittamon tämän kesän ensimmäiset lavatanssit tanssitaan perjantaina 17. toukokuuta ja niiden viihdyttäjänä on yksi Suomessa eniten keikkailevista naisartisteista, Saija Tuupanen.

Tänä kesänä lavalla tanssitaan yli 30 tanssien voimalla perjantaisin ja sunnuntaisin ja musiikista vastaavat Saija Tuupasen lisäksi Suomen iskelmätaivaan kirkkaimpia kärkinimet. Muita esiintyjiä ovat mm. Kyösti Mäkimattila, Sinitaivas, Finlanders, Matti & Teppo, Taikakuu, Teemu Roivainen, Eija Kantola ja Marita Taavitsainen. Perinteisissä juhannustansseissa nähdään Matti Esko.

Alueella palvelee kesällä Ravintola Uittamo Paviljonki. Ravintola Uittamo Paviljonki on avoinna kesäkaudella tanssien aikaan perjantai- ja sunnuntai-iltaisin. Uittamo Paviljonki avautuu perjantaisin klo 19 ja sunnuntaisin klo 18, ja sinne on kaikilla vapaa pääsy. Myynnissä on kahvia, virvokkeita, olutta ja viiniä, jäätelöä ja pientä syötävää.

Kesän aikana Uittamolle on tulossa myös monia yksityis- ja yritystapahtumia, mutta myös erikoistapahtumia, mm. konsertteja.

Uittamo Paviljonkia isännöi Turun Toverit ry. Tapahtumista vastaa MagnumLive Oy ja ravintolatoiminnasta Manu Events Oy.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Linnateatteri

Humalistonkatu 7, Turku

www.linnateatteri.fi

Muutautumiskykyinen komeljanttari. Linnateatteri on vuodesta 2003 toiminut turkulainen komediaan, musiikkiin ja maistuvaan ruokaan keskittyvä teatteri, jossa ei turhia jäpitetä.

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 06.02.2020


Seuraa meitä somessa