Julkaistu 14.05.2019 0          
Avajaisissa keikkakuningatar Saija Tuupanen

Uittamo Paviljonki avaa kesätanssit perjantaina

Marita Taavitsainen, Saija Tuupanen ja Eija Kantola. Kuva Uittamon Paviljongilta.

Perinteikkäät kesälavat avaavat suven kynnyksellä jälleen oviaan, niin myös Turun Uittamo Paviljonki, jossa ensi kertaa on tanssittu jo 1930-luvun alussa. Lava on Suomen vanhimpia tanssipaikkoja. Uittamon tämän kesän ensimmäiset lavatanssit tanssitaan perjantaina 17. toukokuuta ja niiden viihdyttäjänä on yksi Suomessa eniten keikkailevista naisartisteista, Saija Tuupanen.

Tänä kesänä lavalla tanssitaan yli 30 tanssien voimalla perjantaisin ja sunnuntaisin ja musiikista vastaavat Saija Tuupasen lisäksi Suomen iskelmätaivaan kirkkaimpia kärkinimet. Muita esiintyjiä ovat mm. Kyösti Mäkimattila, Sinitaivas, Finlanders, Matti & Teppo, Taikakuu, Teemu Roivainen, Eija Kantola ja Marita Taavitsainen. Perinteisissä juhannustansseissa nähdään Matti Esko.

Alueella palvelee kesällä Ravintola Uittamo Paviljonki. Ravintola Uittamo Paviljonki on avoinna kesäkaudella tanssien aikaan perjantai- ja sunnuntai-iltaisin. Uittamo Paviljonki avautuu perjantaisin klo 19 ja sunnuntaisin klo 18, ja sinne on kaikilla vapaa pääsy. Myynnissä on kahvia, virvokkeita, olutta ja viiniä, jäätelöä ja pientä syötävää.

Kesän aikana Uittamolle on tulossa myös monia yksityis- ja yritystapahtumia, mutta myös erikoistapahtumia, mm. konsertteja.

Uittamo Paviljonkia isännöi Turun Toverit ry. Tapahtumista vastaa MagnumLive Oy ja ravintolatoiminnasta Manu Events Oy.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Kåren

Hämeenkatu 22, Turku

www.karen.fi

KP 10-200, R. Juhlasali 200 hlö, Ruokasali 70 hlö, Argentinasali 60 hlö, Kabinetit 10 ja 12 hlöä. Langaton internetyhteys, dataprojektori, valkokangas juhlasalissa, äänentoistolaitteet.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa