Julkaistu 15.05.2019 0          

Koko perheen Tiedepäivä Tuorlassa 18.5.

Tiedekeskus Tuorlassa järjestetään lauantaina 18.5. klo 10–15 Tiedepäivä, jonka ohjelmasta löytyy tekemistä lapsille ja aikuisille. Päivän teemana on muuttuva maailma. Ohjelmassa on muun muassa lyhyitä tiedeluentoja maailmankaikkeuden muuttumisesta sekä elämän monimuotoisuudesta, tiedepajoja ja planetaarioesityksiä. Tiedepäivän aikana esitellään myös 1,38 kilometriä pitkä Aikavaellus-reitti, joka sijaitsee Tuorlan lähimaastossa.

Aikavaellus-reitillä pääsee kävellen tutustumaan maailmankaikkeuden tärkeimpiin kehitysvaiheisiin niiden ajallisessa mittakaavassa. Jokainen metri polulla vastaa kymmentä miljoonaa vuotta. Päivän aikana reitillä järjestetään useita asiantuntijoiden opastamia kävelykierroksia.

– Aikavaellus-reitti antaa kuvaa siitä, miten maailma on rakentunut. Opastus auttaa hahmottamaan, miten tähtitiede, fysiikka, kemia, geologia ja biologia antavat vastauksia maailmankaikkeuden syntyyn ja kehitykseen. Menneinä aikoina tapahtuneet suuret muutokset auttavat meitä ymmärtämään paremmin muutoksia myös nykypäivän maailmassa. Reitti sopii iltakävelyyn kaikille tieteestä innostuneille ja koululaisille, kertoo Aikavaellus ry:n puheenjohtaja ja astrobiologian dosentti Kirsi Lehto.

Vuonna 2011 avattiin 13,7 kilometriä pitkä Aikavaellus-reitti Turun yliopiston kampukselta Tuorlan observatorioon.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

SelinSelin

SelinSelin

Coaching, Esimiesvalmennus, Konsultointi, Koulutuspalveluja, Laatujärjestelmät, Liikkeenjohdon konsultointi, Myyntivalmennus, Yrityspalveluja

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Turun Messukeskus

Messukentänkatu 9-13, Turku

www.turunmessukeskus.fi

KP 20-3000, R, A 200-700

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa