Julkaistu 21.05.2019 0          

Liedon Säästöpankin Hakalasta kauppaneuvos

Jussi Hakala. Kuva: Esko Keski-oja.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö myönsi Liedon Säästöpankin toimitusjohtajalle, Jussi Hakalalle kauppaneuvoksen arvonimen perjantaina 17.5.2019. Taloustieteiden maisteri Jussi Hakala on toiminut Liedon Säästöpankin toimitusjohtajana vuodesta 1998 lähtien.

Jussi Hakalalla on aktiivinen rooli paikallisen yhteistyön ja Turun alueen kehittäjänä sekä verkostoitujana. Hakala on myös toiminut pitkään avainhenkilön asemassa valtakunnallisessa Säästöpankkiryhmässä; Säästöpankkiliiton hallituksen jäsenenä 18 vuotta, joista puheenjohtajana 13 vuotta. Toimitusjohtajan roolin lisäksi Hakalalla on kokemusta lukuisien yritysten hallitustyöskentelyssä, mm. Turun Satama Oy:ssä sekä uusimpana hallitusjäsenyys Turussa vuosittain järjestettävässä, kansainvälisessä Shift Business Festivalissa.

- Arvonimen myöntäminen ilahduttaa minua suuresti. Koen sen olevan osoitus siitä, että olen tehnyt asioita oikein ja pitkäjänteisesti. Verkostoituminen on äärimmäisen tärkeää eri sidosryhmien kanssa ja mielestäni Turun seudulla tämä on oivallettu hyvin. Verkostoituminen ei kuitenkaan ole kertaluonteista yhteistyötä vaan jatkuvaa vuoropuhelua asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden, yritysten, viranomaisten ynnä muiden tärkeiden ryhmien kanssa. Tätä tehtävää ei yritys eikä yksilö voi kenellekään ulkoistaa, vaan verkostoitumiselle pitää antaa sille kuuluva aika ja pistää itsensäkin peliin, toteaa Hakala.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Tilitoimisto Kimmo Heikkinen Ky

Tilitoimisto Kimmo Heikkinen Ky

Kirjanpitotoimistoja, Tilitoimistoja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Kåren

Hämeenkatu 22, Turku

www.karen.fi

KP 10-200, R. Juhlasali 200 hlö, Ruokasali 70 hlö, Argentinasali 60 hlö, Kabinetit 10 ja 12 hlöä. Langaton internetyhteys, dataprojektori, valkokangas juhlasalissa, äänentoistolaitteet.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa