Julkaistu 04.06.2019 0          

Erik Mansikka kilpailee Bocuse d’Or -paikasta

Suomen Bocuse d’Or -edustajan paikasta kaudelle 2020-2021 kilpailee neljä suomalaisen keittiömaailman kovaa nimeä. 26.10. Viini ja Ruoka 2019 -messuilla kisakeittiöihin nousevat Mikko Kaukonen Food Camp Finlandista, Erik Mansikka ravintola Kaskiksesta, freelance-yrittäjänä toimiva Kalle Tanner sekä Tommi Tuominen ravintola Demosta.

Suomen 15:s edustaja maailman vaativimpaan kokkikilpailuun Bocuse d’Oriin valitaan lokakuussa 2019. Suomi on noussut kilpailujen kärkikastiin pitkäjänteisellä työllä, ja seuraavalta edustajalta odotetaan mitalisijaa. Kaikilla karsintakilpailuun osallistuvilla kokeilla onkin mittava työura ja paljon kilpailukokemusta. Mikko Kaukonen, Kalle Tanner ja Erik Mansikka ovat kaikki voittaneet arvostetun Vuoden Kokki -tittelin ja Tanner sekä Tommi Tuominen ovat molemmat kuuluneet Suomen Bocuse d’Or -joukkueeseen jo aiemmin, Tuominen vuoden 2019 valmentajana.

Bocuse d’Or -kilpailuihin valittu kokki sitoutuu harjoittelemaan Euroopan-karsintoja ja loppukilpailua varten täysipäiväisesti noin vuoden ajan. Euroopan karsinnat pidetään kesäkuussa 2020 Tallinnassa ja loppukilpailut Ranskan Lyonissa tammikuussa 2021.

- Olen erittäin tyytyväinen karsintakilpailijoiden tasoon. Tästä tulee mahdollisesti Suomen kovatasoisin Bocuse d’Or -karsinta tähän mennessä! Kilpaileminen ja myös Bocuse d’Or -kisatoiminta on kaikille kandidaateille tuttua. Voin turvallisin mielin todeta, että jokaisella on ammatilliset taidot ja näkemys, joilla voimme yltää vuonna 2021 Bocuse d’Or -finaalissa palkintosijoille, iloitsee Suomen Bocuse d’Or Academyn presidentti Matti Jämsén.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Amandum

Amandum

Coaching, Hypnoterapiaa, Liikuntapalveluja, Psykologipalveluja, Työnohjaus

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

09/2019



Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 05.09.2019


Seuraa meitä somessa