Julkaistu 05.06.2019 0          

Turkuun uusi tapahtuma- ja liikuntakeskus

Turun Räntämäkeen aletaan rakentaa uutta korkeatasoista tapahtuma- ja liikuntakeskusta. Työt 4P Areenalla käynnistyvät ensi syksynä ja keskuksen arvioitu valmistumisaika on keväällä 2020. 4P Areenalle tulee kuusi kansainväliset vaatimukset täyttävää huipputason padelkenttää, kaksi beachvolleykenttää, monipuolinen väline- ja tekstiilimyymälä sekä sosiaali-, oheis- ja anniskelutilat ravintolapalveluineen.

-Keskus on suunniteltu siten, että sinne voi tulla viettämään aikaa erittäin matalalla kynnyksellä. Palvelemme niin eri lajien aktiiviharrastajia, harrastepelureita kuin yritys- ja yksityisvieraitakin, kertoo Ilkka Fali, yksi hankkeen vetäjistä.

Falin mukaan keskus tulee tarjoamaan ainutlaatuiset puitteet viihtymiselle.

-Areenalla voi järjestää esimerkiksi rantabileet tammikuussa samaan aikaan kun ulkona paukkuu pakkanen. Keskuksen valkoinen, silkinpehmeä hiekkaosio lämmitetään +25 asteen kesälukemiin, laitetaan samba soimaan ja lanteet pyörimään. Hiekka elementtinä tarjoaa todella paljon erilaisia mahdollisuuksia. Kuuntelemme tietenkin asiakkaiden mielikuvituksellisiakin toiveita ja pyrimme toteuttamaan niitä parhaamme mukaan.

Kaikkien areenalla järjestettävien tilaisuuksien johtoajatuksena on rento fiilis.

-Meillä on ikuinen kesä! Puku kannattaa jättää kotiin tai ainakin avata kauluspaidan pari ylintä nappia, kun astelee meille sisään.4P Areenasta noin kolmannes on suunniteltu erilaisiin tilaisuuksiin soveltuvaksi tilaksi, jonka voi tarpeen vaatiessa eristää hallin muusta toiminnasta.

Padel on tällä hetkellä maailman nopeimmin kasvava urheilulaji. Sillä onkin merkittävä rooli uudella areenalla.

-Laji sopii kaikille pikkulapsesta varttuneempaan väkeen. Padelin perustaidot oppii nopeasti, mutta kaikki lajin hienoudet vaativat paljon enemmän opettelua. Lajissa yhdistyvät tenniksen ja squashin ominaisuudet. En ole vielä tavannut henkilöä, joka olisi padelia kokeiltuaan sanonut, ettei siitä pidä, Fali hehkuttaa.

-Beachvolleyssa houkuttelevat monet samat asiat kuin padelissakin. Se on fiilispeli, eikä aloittamisen kynnys ole kovinkaan korkea. Turussa ei ole vielä yhtään beachvolleyn sisähallia, mutta kohta lajista pitävillä on mahdollisuus harrastaa sitä upeissa puitteissa myös syys- ja talviaikaan.

4P Areenalla tullaan järjestämään eri tilaisuuksien lisäksi runsaasti padelin ja beachvolleyn ohjattua toimintaa, kuten valmennusta, alkeiskursseja, kilpailuja ja muita tapahtumia.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

J&T Pajunen

J&T Pajunen

Kuljetusliikenne, Kuljetuspalveluja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Naantalin Kylpylä

Matkailijantie 2, Naantali

www.naantalispa.fi

Kokoukset, juhlat, näyttelyt, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasparatiisi, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

09/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 05.09.2019


Seuraa meitä somessa