Julkaistu 05.06.2019 0          
Jo liki 50 000 € järjestötoimintaan

Ärrä lahjoittaa thainyrkkeilyn alkeiskurssi Turussa

R-kioski jakaa kahden kuukauden välein paikallisille toimijoille 1 000 euron suuruisia lahjoituksia. Lahjoitusten tavoitteena on tukea pieniä ja lähiyhteisöä hyödyttäviä seuroja ja yhdistyksiä. Lahjoitustyö jatkuu vuoden loppuun saakka.

Maaliskuussa 2018 alkanut Ärrä tekee hyvää paikallisesti -hanke on innostanut paikallisia kioskeja toimimaan ja myös asiakkaat ovat ottaneet kampanjan hyvin vastaan. Kuluvana vuonna R-kioskit jakavat yhteensä 48 000 euroa paikallisille seuroille ja yhdistyksille. Kampanjassa jokaisesta R-kioskeilla myydyistä hot dogeista lahjoitetaan 5 senttiä hyväntekeväisyyteen. Tuki kohdistetaan asiakkaiden ja paikallisten R-kauppiaiden valitsemiin lähiyhteisöä hyödyttäviin hankkeisiin kahden kuukauden välein. Paikallinen urheiluseura voi paikallisavun kautta saada esimerkiksi jalkapallokenttänsä kunnostettua tai paikalliset vähävaraiset perheet kaipaamaansa tukea.

- Asiakkaat ovat suhtautuneet oikein positiivisesti lahjoituskampanjaan. On mielettömän upeaa, että voimme tukea yhdistysten toimintaa, kertoo Melina Suomela, Turun Runosmäen R-kioskin kauppias.

R-kioskit ovat keskeisiä alueellisia toimijoita. Ärrät ovat usein myös asukkaiden kokoontumispaikkoja. R-kioski haluaakin osaltaan tukea paikallista toimintaa.

Tuoreimpien kahdeksan lahjoituskohteen joukossa on muun muassa Suomen vanhin thainyrkkeilyyn keskittyvä sali: Turku Thai Boxing Club (TTBC). Salilla thainyrkkeilyä voivat harjoitella niin vasta-alkajat kuin ammattilaisetkin.

Seura järjestää lahjoitusrahoilla Turun Tyttöjen Talon jäsenille ilmaisen alkeiskurssin, jossa lajiin voi tutustua ohjatussa ympäristössä.

- Thainyrkkeily kasvattaa kunnon lisäksi itsetuntoa. Monet löytävät siitä oman tapansa ilmaista itseään, kertoo toiminnanjohtaja Tommi Räsänen TTBC:ltä.

Tutustumiskurssin lisäksi TTBC käyttää osan lahjoitusvaroista junioreiden kesäharrastustoimintaan. Rahoilla hankitaan muun muassa uusia ulkoiluvälineitä.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

J&T Pajunen

J&T Pajunen

Kuljetusliikenne, Kuljetuspalveluja

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Kåren

Hämeenkatu 22, Turku

www.karen.fi

KP 10-200, R. Juhlasali 200 hlö, Ruokasali 70 hlö, Argentinasali 60 hlö, Kabinetit 10 ja 12 hlöä. Langaton internetyhteys, dataprojektori, valkokangas juhlasalissa, äänentoistolaitteet.

Lue uusin näköislehtemme

09/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 05.09.2019


Seuraa meitä somessa