Julkaistu 06.06.2019 0          

Anders Euroopan parhaimpien työpaikkojen listalle

Helmikuussa Suomen kolmanneksi paras työpaikka Anders Innovations sijoittui kesäkuussa Great Place to Work Euroopan listalle 18. sijalle. Kyselyyn osallistui yhteensä yli 1,3 miljoonaa työntekijää tuhansista yrityksistä ympäri Eurooppaa, joten sijoitus suomalaiselle kasvuyritykselle on todella kova. Parhaimpien pienten yritysten kategoriaan sijoitettiin 20 yritystä, joista 3 oli suomalaisia organisaatioita.

Andersin Suomen liiketoiminta kasvaa vauhdilla ja yritys on jo nyt 50 prosenttia edellä viime vuoden liikevaihtoa. Avoimen lähdekoodin ratkaisuihin ja vaativien integraatioiden rakentamiseen erikoistunut turkulaislähtöinen Anders on omien sanojensa mukaan myös Suomen kovin

Pythontalo.

- Emme kuitenkaan tuudittaudu tiettyihin teknologioihin, vaan lähdemme liikkeelle aina asiakkaan tarpeesta, myyntijohtaja Juha Reini toteaa. Positiivinen ja avoin yrityskulttuuri heijastuu projekteihimme ja työntekijämme ovat sitoutuneita tarjoamaan parasta mahdollista palvelua

asiakkaillemme.

Menestys Great Place to Work -kyselyssä on auttanut vahvistamaan työnantajabrändiä ja Andersperhe laajenee kansainväliselläkin tasolla laajasti. Tällä hetkellä anderslaisia työskentelee Suomessa noin viisikymmentä. Andersilla on toimistot Turussa, Helsingissä ja Vancouverissa sekä työntekijöitä ympäri maailmaa.

- Vahvuutemme niin työnantajana kuin asiakasprojekteissa on se, että olemme tarpeeksi pieni, jotta olemme joustavampi ja ketterämpi kuin suuri IT-yritys, mutta toisaalta olemme tarpeeksi suuri ollaksemme vakaa ja uskottava toimija, kertoo Andersin henkilöstöjohtaja Riku Voipio.

- Andersilla on positiivinen ilmapiiri ja vahva yhteishenki, joka perustuu avoimeen kommunikointiin, muiden kunnioittavaan kohteluun ja yhdessä tekemiseen.

Työtyytyväisyyteen panostetaan yhteisen ajanvieton, työterveyden ja virkistyssetelien ohella myös monella muulla tapaa. Etätyö on sallittua, työaika on joustava sekä perheystävällinen. Luottamus ja kunnioitus työntekijöitä kohtaan on avainasemassa viihtyisän työkulttuurin rakentamisessa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ruissalon Kylpylä

Ruissalon puistotie 640, Turku

www.ruissalospa.fi

Kokoukset, juhlat, tyhy-päivät, majoitus- ja ravintolapalvelut, sauna- ja allasosasto, oheisohjelmat.

Lue uusin näköislehtemme

09/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 05.09.2019


Seuraa meitä somessa