Julkaistu 06.06.2019 0          

Kamux Raisio muuttaa ja laajentaa hyötyautoihin

Käytettyihin autoihin erikoistuneen Kamuxin Raision liike muuttaa kesäkuun alkupuolella Sukarin kauppakeskukseen. Kolmanneksen suurempien myymälätilojen myötä liike palvelee jatkossa myös hyötyautoja tarvitsevia yrittäjiä ja yksityisiä kuluttajia. Myymälän palveluun kuuluu, että käytetty hyötyauto tuunataan tarvittaessa asiakkaan tarpeita ja toiveita vastaavaksi.

Kamux Raision hyötyajoneuvoihin laajentunut myymälä avautuu kesäkuun alkupuolella Sukarin kauppakeskukseen osoitteessa Vahdontie 30.

- Uuden myymälän sijainti on meille hyvä, koska sinne on tulossa autoalan toimijoiden keskittymä. Saamme myös kolmanneksen suuremmat tilat, mikä mahdollistaa laajentumisen, toteaa myyntipäällikkö Markus Lusenius Kamuxin Raision myymälästä.

Tilausta hyötyautovalikoimalle

- Varsinais-Suomen alueella on hyvä talouskasvu ja vähän tarjontaa käytetyistä hyötyautoista. Olemme jo nyt toimittaneet autoja useammalle yritykselle ja uskomme, että hyötyautoihin laajentuminen otetaan ilolla vastaan. Syksyyn mennessä valikoimamme laajenee 40-50 hyötyautoon. Myös Kamuxin muiden hyötyautomyymälöiden valikoima on saatavilla, joten valinnanvaraa on laajasti, Markus Lusenius luonnehtii.

Raision lisäksi Kamuxilla on hyötyautomyymälöitä Oulussa, Jyväskylässä, Lahdessa, Vantaalla ja Kuopiossa.

Kamux työllistää

Kamux Raisio rekrytoi parhaillaan kolmea henkilöä sen uuteen myymälään.

- Rekrytointi paikallisesti on tärkeää ja haluamme työllistämisen kautta aina tukea niitä paikkakuntia, joilla toimimme. Oikeanlainen asenne on tärkeää, sen sijaan aiempaa autokauppakokemusta emme pidä välttämättömänä. Meillä on ainutlaatuinen koulutusohjelma uusille työntekijöille, mikä mahdollistaa ammattiin oppimisen ja asiakaspalvelutaitojen sisäistämisen, vinkkaa Kamux Suomen maajohtaja Tommi Iiskonmäki.

Käytetty hyötyauto on taloudellisesti järkevä ostos

Yrittäjällä on oltava työkalut kunnossa ja tarpeelliset lisävarusteet ajoneuvoissa tehtävien vaatimusten mukaan. Käytetyn hyötyauton ostoa määrittää eniten oma käyttötarve, tietty merkki tulee vasta toissijaisena.

-Varsinais-Suomessa hyötyajoneuvoja tarvitaan esimerkiksi rakennusalan yrityksiin, asennuskäyttöön sekä kuljetuksiin vaativassakin maastossa. Alueella on paljon muun muassa maatalousalan yrittäjiä, ja heille nelivetoinen hyötyauto on järkevä valinta, summaa myyntipäällikkö Markus Lusenius.

Hyötyautojen kohdalla vähäpäästöisyys on tärkeää niille yrittäjille, jotka tekevät urakoita kaupungeille ja kunnille. Tällöin auton on oltava Euro 6 -päästöluokituksen mukainen, joten se voi olla myös vaihdon syy.

‒ PK-yrittäjille hyötyauton hankinta on aina investointi, ja monille vähän ajettu ja muutaman vuoden vanha hyötyauto onkin taloudellisesti järkevä ostos. Hyötyautot ovat yrittäjien tärkeä työkalu, joten niihin halutaan myös satsata. Aika ajoin kalustoa on myös vaihdettava uudempaan tai täydennettävä. Käytetyn auton etuna on, että tarjolla on eri hintaluokan autoja ja että sen saa myös nopeasti käyttöönsä, jatkaa Lusenius.

Ulko- ja sisätiloihin tarpeen mukaisia muutoksia

‒ Käyttötarpeita on hyvin erilaisia, ja siksi on helpompi rakentaa asiakkaan toiveiden mukainen auto. Moni asiakas yllättyy positiivisesti siitä, että teemme käytettyyn hyötyautoon hänen tarpeidensa mukaiset muutokset ja hankimme toivotut lisävarusteet. Tämän palvelun mahdollistaa hyvä autovarustamoverkostomme.

‒ Käytetyissä hyötyautoissa on jo yleensä yrittäjän tarvitsemat perusvarusteet, kuten peräkoukku ja lisälämmitin. Asiakkaan toiveesta siirrämme väliseiniä, lisäämme penkkejä, teemme eristyksiä, verhoilemme ja varustelemme auton ulkoa ja sisältä halutunlaiseksi ennen luovutusta, kertoo Lusenius.

Hyötyauto on yrittäjän käyntikortti

‒ Hyötyauto on yrittäjälle myös käyntikortti, joka antaa mielikuvan hänen toiminnastaan. Tämän huomaa toivotusta varustelutasosta, joka painottuu turvallisuuden ja käytännöllisyyden lisäksi huoliteltuun ulkonäköön. Turvallisuutta tuovat peruutuskamera ja lisävalot, mukavuutta taas matkapuhelimella ohjattu lisälämmitin ja ulkonäköä saadaan alumiinivanteilla ja näteillä teippauksilla, Lusenius mainitsee esimerkkeinä.

Kun yrittäjät vaihtavat autonsa uudempaan käytettyyn, vaihdossa tulee ehkä pienempi tai vanhempi pakettiauto.

‒ Myös näillä autoilla on kysyntää muun muassa pienemmille tai aloittaville yrittäjille. Toinen selkeä ostajaryhmä on yksityiset henkilöt, jotka hankkivat auton esim. harrasteisiin ja mökkeilyyn.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

BEST WESTERN Hotel Seaport

Matkustajasatama Toinen Poikkikatu 2, Turku

www.hotelseaport.fi

Kokoustilat:Aulakabinetti 12 hlö, kapasiteetti 14 hlö diplomaatti. Tulli ja Konttorikabinetit, kumpaankin tilaan max 10 hlö, tilassa 8-10 hlön ryhmätyöpöytä. Conferens 1+2, max 45 hlöä/tila, kapasiteetti 18 hlö U-muoto, 45 hlö luokkamuoto, 60 hlö teatterimuoto. Kaikissa kokoustiloissa piirtoheitin, fläppitaulu, valkokangas ja datatykki. Conferens-tilassa lisäksi dvd-äänentoistolaitteet, puhelin.

Lue uusin näköislehtemme

09/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 05.09.2019


Seuraa meitä somessa