Julkaistu 10.06.2019 0          

Uudistunut kylpylöiden pioneeri vei hotellisarjan voiton

Kansainvälinen World Travel Awards -gaala pidettiin 26. kerran Madeiralla 8.6.2019. Tässä ”matkailualan Oscareiksi” kutsutussa palkintogaalassa Naantalin Kylpylä voitti kategorian Finland’s Leading Hotel 2019. Muut samaan kilpasarjaan nominoidut hotellit olivat Hotel Kämp, Klaus K, Hilton Helsinki Strand, Radisson Blue Seaside Hotel ja SnowVillage.

Suomen kylpylätoiminnan pioneerina tunnetussa Naantalin Kylpylässä on viimeisen reilun vuoden aikana tehty rutkasti uudistuksia. Kaikki huoneet on remontoitu ja hotelli on saanut myös uusia huonetyyppejä kuten tyylikkäät Loft-huoneet. Kesäkuun aikana valmistuvat vielä teemalliset presidentinsviitit. Upouusi kuntokeskus OLOFitness avattiin viime tammikuussa. Uudistusten yhteydessä päivitettiin myös Naantalin Kylpylän visuaalinen ilme ja verkkosivustot.

- Palkintogaalassa saamamme tunnustus on merkki vahvasta brändistämme sekä siitä, että uuttera uudistustyö on kannattanut, iloitsee myynti- ja markkinointijohtaja Joni Hakkarainen.

- Voitto tuntuu erityisen hienolta myös siksi, että kisa ratkaistaan yleisöäänin. Äänensä antavat sekä yksittäiset matkailijat että alan ammattilaiset, hän jatkaa.

Naantalissa on käynnistynyt juuri vuoden vilkkain kausi.

- Voittojuhlille ei näin kesäsesongin kynnyksellä juuri jää aikaa, mutta totta kai äänestäjien kiittäminen kakkukahvein kuulu asiaan, Hakkarainen kertoo.

- Torille emme sentään lähde - voittokahvit katetaan Kylpylällä to 13.6. klo 14-16, hän vinkkaa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Master Promo Suomi Oy

Master Promo Suomi Oy

Esitetelineet, Mainostaulut, Messut, Promootiopalvelut

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

09/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 05.09.2019


Seuraa meitä somessa