Julkaistu 11.06.2019 0          

Parcero kasvoi luovuudella ja datalla

Markkinointitoimisto Parcero jatkoi kasvuaan voimakkaasti vuonna 2018. Liikevaihtoa yritys generoi 2,17 miljoonaa euroa, josta myyntikatetta oli 1,095 M€. Myyntikatteen kasvua edelliseen vuoteen kertyi 54 % ja liikevoittoa 62 000 €.

Kasvun ajureina ovat kokonaisvaltainen luova suunnittelu ja datalähtöinen digitaalinen kasvumarkkinointi, jotka Parcero on yhdistänyt tuottaakseen uniikkia lisäarvoa.

- Moni asiakkaamme on tyytyväinen kun saa meiltä markkinoinnin palveluja laajasti saman katon alta, kertoo Parceron toimitusjohtaja Antti Jokela.

- On asiakkaan etu, että markkinoinnin konsepti, luovat sisällöt ja itse mainonnan suunnittelu sekä analytiikka tulevat saman pöydän äärestä. Kasvumarkkinoinnin vaatimat testit onnistuvat ketterämmin ja

tulokset ovat parempia, kun välikädet vähenevät. Lisäksi monet perinteiset mediakanavat, kuten OOH, alkavat ostamisen osalta digitalisoitua, Jokela jatkaa.

Advisory board kasvun tueksi

Vuoden 2019 alusta Parcerolla aloitti myös advisory board, jossa istuu kolme mainonnan, digitaalisen markkinoinnin, johtajuuden ja yrittäjyyden kokenutta osaajaa: Heidi Gutekunst, Outi Ellilä ja Ilkka Lavas. Yhtiö tähtää keskimäärin 30% vuosittaiseen myyntikatteen kasvuun seuraavan kolmen vuoden aikana.

Heidi Gutekunst on uransa aikana kansainvälisesti johtanut tiimejä ja yrityksiä muuntautumisessa ja itseohjautuvaan yritysmalliin sulautumisessa niin yritysjohtajana kuin fasilitaattorina ja konsulttina.

Outi Ellilällä on vahvaa kokemusta markkinoinnista, sekä markkinointijohtamisesta.

Ilkka Lavas on kokenut ja palkittu johtaja ja sarjayrittäjä. Hän on kokenut toimitusjohtaja, kustantaja sekä kansainvälisesti kokenut puhuja ja digitaalisen median ja markkinoinnin evankelista.

Parceron asiakkaita ovat muun muassa Technopolis, Kesko, Kekkilä ja Cloetta.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

KT Selin Oy

KT Selin Oy

Konsultointipalveluja, Koulutuspalveluja, Liikkeenjohdon konsultointi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Tuorlan Majatalo

Tuorlantie 1 E, Kaarina

A 40-100, KP 5-25, R 80. Kokoukset, juhlat,yritystilaisuudet, luontoaktiviteetit, hostellimajoitus kauniissa kartanoympäristössä. Kauttamme myös Tuorlan tiedekeskuksen tilojen vuokraus.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa