Julkaistu 11.06.2019 0          
NIMITYKSET

Riikka Wulff Pentikin toimitusjohtajaksi

Sisustusmyymäläketju Pentik Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty KTM Riikka Wulff. Hän on työskennellyt lähes 20 vuotta Alma Media -konsernissa digitaalisen liiketoiminnan parissa, joista viimeiset 10 vuotta liiketoiminnan johtotehtävissä konsernin eri yksiköissä. Tällä hetkellä Wulff toimii Alma Talent Tietopalvelut -liiketoimintayksikön johtajana. Wulff aloittaa uudessa tehtävässään 1.8.2019.

- Pentikin tarina on ainutlaatuinen, ja on etuoikeus päästä osaksi sitä ensimmäisenä Pentikäisen perheen ulkopuolisena toimitusjohtajana. Skandinaavisuus ja aitous puhuttelevat tämän päivän kuluttajia. Pentikin ikoninen, pohjoisen luonnon karusta kauneudesta ammentava brändi tarjoaa lujan perustan, jonka päälle rakennamme uutta. Pitkä kokemukseni digitaalisen liiketoiminnan kehittämisestä ja johtamisesta sekä kuluttaja- että B2B-markkinoilla on tässä varmasti suureksi hyödyksi, Riikka Wulff toteaa.

Hallituksen puheenjohtajaksi siirtyvän Pasi Pentikäisen mukaan Pentik tähtää liiketoiminnan kannattavaan kasvuun erityisesti lisäämällä panostuksiaan viennin kasvattamiseen ja verkkokaupan laajentamiseen.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Turun Timanttisahaus Oy

Turun Timanttisahaus Oy

Timanttiporaus, Timanttisahaus

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Liedon Vanhalinna

Vanha Härkätie 111, Lieto

www.abocatering.fi

Viihtyisätja monipuoliset kokous- ja juhlatilat Linnavuoren kartanomiljöössä – historiaa, kulttuuria ja luontoa lähellä. Oheisohjelmaksi opastettuja kierroksia niin museonäyttelyissä kuin ulkoilupoluilla. Tilavuokraus ja tilausravintolapalvelut.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa