Julkaistu 11.06.2019 0          
NIMITYKSET

Riikka Wulff Pentikin toimitusjohtajaksi

Sisustusmyymäläketju Pentik Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty KTM Riikka Wulff. Hän on työskennellyt lähes 20 vuotta Alma Media -konsernissa digitaalisen liiketoiminnan parissa, joista viimeiset 10 vuotta liiketoiminnan johtotehtävissä konsernin eri yksiköissä. Tällä hetkellä Wulff toimii Alma Talent Tietopalvelut -liiketoimintayksikön johtajana. Wulff aloittaa uudessa tehtävässään 1.8.2019.

- Pentikin tarina on ainutlaatuinen, ja on etuoikeus päästä osaksi sitä ensimmäisenä Pentikäisen perheen ulkopuolisena toimitusjohtajana. Skandinaavisuus ja aitous puhuttelevat tämän päivän kuluttajia. Pentikin ikoninen, pohjoisen luonnon karusta kauneudesta ammentava brändi tarjoaa lujan perustan, jonka päälle rakennamme uutta. Pitkä kokemukseni digitaalisen liiketoiminnan kehittämisestä ja johtamisesta sekä kuluttaja- että B2B-markkinoilla on tässä varmasti suureksi hyödyksi, Riikka Wulff toteaa.

Hallituksen puheenjohtajaksi siirtyvän Pasi Pentikäisen mukaan Pentik tähtää liiketoiminnan kannattavaan kasvuun erityisesti lisäämällä panostuksiaan viennin kasvattamiseen ja verkkokaupan laajentamiseen.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Teknoexpertit Oy

Teknoexpertit Oy

Hitsaustarvikkeita

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

09/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 05.09.2019


Seuraa meitä somessa