Julkaistu 01.07.2019 0          

Saariston Sirkusfestivaali Kustavissa

Slava Volkov tasapainoilee

Pienestä Kustavin Salminiitun kylästä löytyy valtava hirsilinna. Jos rakennus ei ällistytä kulkijaa riittävästi, niin silmät revähtävät varmasti ammolleen, kun sisätiloissa soi elävä musiikki ja eri ikäiset ihmiset kiikkuvat vuorollaan trapetsilla. Pauliina Räsänen seisoo yhden käden käsiseisonnassa miehensä Slava Volkovin pään päällä.

Kustavin ArtTeatron pariskunta Räsänen-Volkov kiersivät monet vuodet maailmaa maailmankuulun Cirque du Soleil -sirkusryhmän kanssa. 11 vuotta sitten tuhansien katsojien estradit vaihtuivat alle tuhannen asukkaan kylään, jonne rakentui perheen koti ja näyttävä sirkusareena.

- Halusimme jonnekin, missä mieli lepää. Täällä on upea saaristoluonto, merimaisemat ja kauniit kalliorannat. Pitkään jatkuneen kiertue-elämän jälkeen tarvitsimme vastapainoksi tällaisen paikan, sanoo Pauliina Räsänen.

Heinäkuussa, 4.7.-3.8. järjestetään viides Saariston Sirkusfestivaali, jolloin koko Kustavi on täynnä sirkusta. Tämän vuoden teemana ovat taikuus ja mystiikka. Vierailijoiksi tulevat ranskalaiset trapetsitaiteilijat Katharina ja Angelique. Aarni Pahajoki esittää kontaktijongleerausta lasikuulalla ja tarjolla on myös tikapuu-akrobatiaa. Esiintyjien joukossa on myös Pauliinan ja Slavan tytär, Saaga Volkova.

Myös kävijät pääsevät testaamaan sirkustaitojaan lasten ja nuorten sirkusleireillä ja aikuiset voivat kohottaa kuntoaan sirkus-fitness -treeneissä. Pienimmille on tarjolla temppukoulu.

- Tämä on eettinen sirkus. Meillä ei ole elefantteja, koiria tai muitakaan eläimiä. Me tarjoamme yleisöllemme visuaalista ja elämyksellistä tarinankerrontaa, jossa katsojat pääsevät tosi lähelle esiintyjiä, Räsänen sanoo.

Lue lisää kesäisistä aiheista Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehden kesälehdestä. Näköislehteen pääset klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Anne Pentti

Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Uotila & Laine Oy

Uotila & Laine Oy

Kirjanpitotoimistoja, Tilitoimistoja, Verokonsultointi

BLOGIT

Liedon Säästöpankki

Innostuminen

Liedon Säästöpankki

Liedon Säästöpankki

Tahdon.

Liedon Säästöpankki

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Tuorlan Majatalo

Tuorlantie 1 E, Kaarina

A 40-100, KP 5-25, R 80. Kokoukset, juhlat,yritystilaisuudet, luontoaktiviteetit, hostellimajoitus kauniissa kartanoympäristössä. Kauttamme myös Tuorlan tiedekeskuksen tilojen vuokraus.

Lue uusin näköislehtemme

10/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 10.10.2019


Seuraa meitä somessa