Julkaistu 05.07.2019 0          

Raumalla turisti pääsee yleiseen saunaan

Paluu menneeseen. Vanha Rauma on vuodesta toiseen matkailijoiden suursuosikki.

- Odotamme vilkasta matkailukesää. Kotimaan- ja lähimatkailu ovat trendeinä nousussa ja ne toivottavasti näkyvät Raumallakin. Meillä käy noin puoli miljoonaa matkailijaa vuodessa, Rauman matkailupäällikkö Irene Villanen sanoo.

Pitsiviikko on Rauman kesän huipputapahtuma, mutta sen lisäksi kaupungissa tapahtuu paljon muutakin. Kaupunkiin tuovat runsaasti vierailijoita muun muassa Raumanmeren juhannus, klassisen musiikin tapahtuma Festivo ja Rauma Blues.

Uutuutena turisteille tarjotaan löylyjä Löylymestarin saunassa. Sauna valmistui Syväraumanlahden rannalle huhtikuussa. Yleisiä saunavuoroja on sekä aamuisin että iltaisin ja käytössä on myös kahvila sekä iso näköalaterassi.

Suosikkikohteita Raumalla ovat Vanha Rauma ja Kylmäpihlajan majakka.

- Vanhaan Raumaan liittyen pitsiviikolla ovat avoimet pihat todella suosittuja kuin myös pihakirppikset. Useat Vanhan Rauman pihat avaavat tuolloin porttinsa vierailijoille. Kestosuosikkeihin voisi lukea myös kesäteatterin. Meillä on useampi kesäteatteri, isoimpana Rauman kaupunginteatterin kesäteatteriesitykset. Tänä vuonna vuorossa on Osku Valve ja Otto Kanervan käsikirjoittama romanttinen komedia Kaksi puuta.

Sammallahdenmäen pronssikautinen hautaröykkiöalue on Villasen mukaan vähemmän tunnettu, mutta käymisen arvoinen paikka. Paikka on kuitenkin lisätty UNESCOn maailmanperintöluetteloon 1999. -pv.

Lue lisää kesäisistä aiheista Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehden kesälehdestä. Näköislehteen pääset klikkaamalla alla olevaa linkkiä.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Master Promo Suomi Oy

Master Promo Suomi Oy

Esitetelineet, Mainostaulut, Messut, Promootiopalvelut

BLOGIT

Liedon Säästöpankki

Innostuminen

Liedon Säästöpankki

Liedon Säästöpankki

Tahdon.

Liedon Säästöpankki

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

10/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 10.10.2019


Seuraa meitä somessa