Julkaistu 28.06.2019 0          

Piia Maaranen Plantuin toimitusjohtajaksi

Plantui Oy:n hallitus on nimittänyt Piia Maarasen uudeksi toimitusjohtajaksi 2.9.2019 alkaen. Avanto Venturesin toimitusjohtajana toiminut Maaranen tuo Plantuin kasvun tueksi digitaalisen liiketoiminnan osaamista ja vahvaa näyttöä kasvuyrityksen johtamisesta.

Suomalainen älypuutarhoja kehittävä ja valmistava Plantui saa riveihinsä strategista lisävoimaa, kun Piia Maaranen aloittaa yrityksen toimitusjohtajana. Maaranen tuo Plantuille kokemusta brändin rakentamisesta ja tuloksellisesta kasvusta.

Uuden liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvuun keskittyvän Avanto Venturesin toimitusjohtajan paikalta siirtyvä Maaranen on aiemmin toiminut myös muun muassa teknologia-startup Yogaian operatiivisena johtajana. Uudessa tehtävässään Maaranen aloittaa syyskuussa.

Rekrytoinnissa painotettiin kokemusta brändin rakentamisesta, kansainvälisestä markkinasta, tuloksellisesta kasvusta ja tiimin johtamisesta. Kasvutavoitteensa Plantui onkin asettanut korkealle: yrityksen tavoitteena on kolminkertaistaa vuoden 2018 liikevaihto tällä tilikaudella yhteensä 2,4 miljoonaan euroon.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Rockfun Promotions & Agency Oy

Rockfun Promotions & Agency Oy

Juontajapalvelut, Konsultointipalveluja, Mainosspiikkaus, Mediatoimistoja, Ohjelmatoimistoja, Promootiopalvelut, Viestintätoimistoja, Äänimainontaa

BLOGIT

Liedon Säästöpankki

Innostuminen

Liedon Säästöpankki

Liedon Säästöpankki

Tahdon.

Liedon Säästöpankki

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Kultaranta Resort Oy

Särkänsalmentie 178, Naantali

www.kultarantaresort.fi

Kokoukset, yritystilaisuudet, juhlat, aktiviteetit, majoitus. Kaikki samasta paikasta isommallekin ryhmälle.

Lue uusin näköislehtemme

10/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 10.10.2019


Seuraa meitä somessa