Julkaistu 28.06.2019 0          

Turkulaisnuoret voittoisina Nuori Yrittäjyys EM-kisoissa Oslossa

Nuori Yrittäjyys ry:n Start Up -ohjelmassa perustettu Cuitu NY edusti Suomea voittoisasti Oslossa NY-yrittäjien EM-kilpailuissa. EIT RawMaterials Circular Economy Award ojennettiin Cuitu NY:lle etenkin kierrätystalouteen liittyvistä ansioista.

Lukuvuoden aikana kaikkiaan 17000 opiskelijaa yli 500 korkeakoulussa ympäri Eurooppaa osallistui Start Up -ohjelmaan. EM-finaalissa Oslossa kilpaili yrityksiä 14 maasta.

Cuitu NY valmistaa ekologisista, uusista materiaaleista valmistettuja design-tuotteita. Yritys tarjoaa myös kaupallistamispalvelua materiaalin tuottajille. Cuitu NY:ssä ovat mukana Turun yliopistosta Vilma Piironen, Evi Oivanen, Anna Kytövuori ja Moona Haapala sekä TurunAMK:sta Tuomas Mäkelä. Lukuovuosi on ohi, mutta jatkoa seuraa sillä Cuitu NY:stä on tulossa piakkoin osakeyritys.

- Olemme erittäin kiitollisia saatuamme osallistua tähän start up -kilpailuun. Muiden nuorten yritykset tekivät meihin suuren vaikutuksen ja olemme hyvin onnellisia, että liike-elämän ammattilaisista koostunut tuomaristo näkee meidän yrityksessämme potentiaalia, iloitsee Vilma Piironen.

Cuitu NY:n saaman nimikkopalkinnon takana on Euroopan innovaatio- ja teknologiainstituutti EIT (European Innovation and Technology Institute). Se on perustettu madaltamaan koulutuksen, tutkimuksen ja innovoinnin välisiä raja-aitoja, jotta osaaminen ja tieto voivat siirtyä nopeasti ja tehokkaasti ilman maantieteellisiä rajoja. Instituutin keskeisimpiä toimijoita ovat yliopistot, tutkimuslaitokset ja yritykset.

Toukokuussa Cuitu NY voitti palkinnon kolmessa eri kategoriassa Uskalla Yrittää -finaalissa, joka on Start Up -ohjelman loppukilpailu: Paras korkea-asteen yritys, Paras yritysesittely sekä Taaleri Special Award: Taaleri Luola.

17.7. Cuitu NY on mukana Taaleri Luolassa SuomiAreenalla Porissa pitchaamassa liikeideaansa tuomaristolle ja tavoittelemassa 2 500 euron palkintoa yrityksensä kehittämiseen.

NY Start Up on korkea-asteen opiskelijoille suunattu yrittäjyysohjelma, jossa oppimisympäristönä toimii opiskelijoiden itsensä perustama yritys.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Autovuokraamo Lempinen St1 Stålarminkatu

Autovuokraamo Lempinen St1 Stålarminkatu

Autojen pesut, Autojen puhdistuspalvelut, Autojen ruosteen estokäsittely, Autovuokrausta, Kahviloita

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Kultaranta Resort Oy

Särkänsalmentie 178, Naantali

www.kultarantaresort.fi

Kokoukset, yritystilaisuudet, juhlat, aktiviteetit, majoitus. Kaikki samasta paikasta isommallekin ryhmälle.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa