Julkaistu 28.06.2019 0          

Muotiliikkeitä Hansakortteliin

Hansakorttelin uudistaminen on houkutellut uusia liikkeitä Turun ydinkeskustaan. Miesten muotia tarjoavat VOLT ja Dressmann avaavat syksyllä uudet myymälänsä Hansakortteliin. Tuoreisiin tulijoihin lukeutuvat myös naisten aluspukeutumista myyvä Change Lingerie ja suomalainen, laukkuja ja kännykkäsuojia valmistava Golla.

Kaikkia Muumien ystäviä ilahduttaa puolestaan Moomin Shop, jonka ainutlaatuinen myymälä avataan vielä kesän aikana.

-Olen erittäin iloinen siitä, että jo entisestään laaja muotiliikkeidemme valikoima saa täydennystä. Asiakkaidemme toiveiden mukaisesti liikkeiden joukossa on niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin brändejä ja ennen kaikkea Turun keskustassa uusia toimijoita, Hansakorttelin kauppakeskusjohtaja Timo Palviainen sanoo.

Uusi Hansa -muutostöiden myötä myös monet Hansakorttelin nykyiset yritykset saavat uusitut ja ajanmukaiset tilat. Laukkuliike Belizia samoin kuin Hansan ikoni, Rusetti, siirtyvät Antintalon katutasolla uusiin paikkoihin. Marimekko sen sijaan avaa samassa tutussa paikassa, mutta täysin uudistettuna. Myös VILA muuttaa loppukesän aikana uusiin tiloihin.

Muodin lisäksi Hansakorttelin palveluvalikoima on saanut täydennystä esimerkiksi uusista ravintoloista, ja kauppakeskuksessa on aloittanut myös matkapuhelinhuolto Digiman. Puhelinoperaattorit DNA ja Elisa ovat jo avanneet uudet konseptimyymälänsä Antintalon 1. kerroksen uudistuvan kauppakäytävän varrelle.

Toukokuussa ovensa avannut Clas Ohlson saa koko myymälätilansa käyttöön heinäkuussa, kun Thaliatorin puoleinen pääty valmistuu Hansakorttelin kolmanteen kerrokseen. Samassa yhteydessä kolmanteen kerrokseen valmistuu myös Lindexille suora kulkuyhteys ja sisäänkäynti liikkeeseen.

- Monet muutokset alkavat nyt näkyä asiakkaillemme. Esimerkiksi Hansatorin suunnalta, toisesta kerroksesta, pääsee nyt Kultatalon kolmannen kerroksen ravintolamaailmaan. Tämän käytävän varrella sijaitsee nyt myös valoisa Hansatorin Apteekki, Palviainen sanoo.

Hansakorttelissa on aloittanut tai aloittaa kesän ja alkusyksyn aikana yksitoista uutta toimijaa. Lisäksi syksyllä joulukauppaan avautuu kolme lyhyempiaikaista pop-up -liikettä.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Palotekninen Insinööritoimisto

Palotekninen Insinööritoimisto

Palotekninen konsultointi ja suunnittelu

BLOGIT

Liedon Säästöpankki

Innostuminen

Liedon Säästöpankki

Liedon Säästöpankki

Tahdon.

Liedon Säästöpankki

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Turun Messukeskus

Messukentänkatu 9-13, Turku

www.turunmessukeskus.fi

KP 20-3000, R, A 200-700

Lue uusin näköislehtemme

10/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 10.10.2019


Seuraa meitä somessa