Julkaistu 28.06.2019 0          

Muotiliikkeitä Hansakortteliin

Hansakorttelin uudistaminen on houkutellut uusia liikkeitä Turun ydinkeskustaan. Miesten muotia tarjoavat VOLT ja Dressmann avaavat syksyllä uudet myymälänsä Hansakortteliin. Tuoreisiin tulijoihin lukeutuvat myös naisten aluspukeutumista myyvä Change Lingerie ja suomalainen, laukkuja ja kännykkäsuojia valmistava Golla.

Kaikkia Muumien ystäviä ilahduttaa puolestaan Moomin Shop, jonka ainutlaatuinen myymälä avataan vielä kesän aikana.

-Olen erittäin iloinen siitä, että jo entisestään laaja muotiliikkeidemme valikoima saa täydennystä. Asiakkaidemme toiveiden mukaisesti liikkeiden joukossa on niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin brändejä ja ennen kaikkea Turun keskustassa uusia toimijoita, Hansakorttelin kauppakeskusjohtaja Timo Palviainen sanoo.

Uusi Hansa -muutostöiden myötä myös monet Hansakorttelin nykyiset yritykset saavat uusitut ja ajanmukaiset tilat. Laukkuliike Belizia samoin kuin Hansan ikoni, Rusetti, siirtyvät Antintalon katutasolla uusiin paikkoihin. Marimekko sen sijaan avaa samassa tutussa paikassa, mutta täysin uudistettuna. Myös VILA muuttaa loppukesän aikana uusiin tiloihin.

Muodin lisäksi Hansakorttelin palveluvalikoima on saanut täydennystä esimerkiksi uusista ravintoloista, ja kauppakeskuksessa on aloittanut myös matkapuhelinhuolto Digiman. Puhelinoperaattorit DNA ja Elisa ovat jo avanneet uudet konseptimyymälänsä Antintalon 1. kerroksen uudistuvan kauppakäytävän varrelle.

Toukokuussa ovensa avannut Clas Ohlson saa koko myymälätilansa käyttöön heinäkuussa, kun Thaliatorin puoleinen pääty valmistuu Hansakorttelin kolmanteen kerrokseen. Samassa yhteydessä kolmanteen kerrokseen valmistuu myös Lindexille suora kulkuyhteys ja sisäänkäynti liikkeeseen.

- Monet muutokset alkavat nyt näkyä asiakkaillemme. Esimerkiksi Hansatorin suunnalta, toisesta kerroksesta, pääsee nyt Kultatalon kolmannen kerroksen ravintolamaailmaan. Tämän käytävän varrella sijaitsee nyt myös valoisa Hansatorin Apteekki, Palviainen sanoo.

Hansakorttelissa on aloittanut tai aloittaa kesän ja alkusyksyn aikana yksitoista uutta toimijaa. Lisäksi syksyllä joulukauppaan avautuu kolme lyhyempiaikaista pop-up -liikettä.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

GP-Asennuspalvelu Oy

GP-Asennuspalvelu Oy

Puusepänliikkeitä, Puusepäntyöt, Ravintolakalusteita, RST-Kalusteet

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa