Julkaistu 01.07.2019 0          

Mentalisti Pete Poskiparta palkittiin kansainvälisellä palkinnolla

Mentalisti Pete Poskiparta on palkittu kansainvälisen Psychic Entertainers Associationin myöntämällä Dunninger Memorial award palkinnolla New Orleansissa, Yhdysvalloissa, Meating of the Minds kongressin päätösjuhlassa. Palkinto on korkein vuosittain jaettava tunnustus mentalismin alalla ja sitä on jaettu vuodesta 1988 lähtien. Dunninger palkinnon ovat vuosien aikana saaneet useat kansainväliset tähdet, kuten britti Derren Brown, yhdysvaltalaiset Max Maven ja Bob Cassidy sekä ja Uri Geller Israelista.

Palkinnon perusteluissa kerrottiin Poskiparran tehneen laadukasta ja taitavaa työtä mentalismin alalla sekä esiintyjänä, käsikirjoittajana että tuottajana ja tehneen genreä tunnetuksi kotimaassaan niin teattereissa, radiossa, TV:ssä kuin myös kirjoittamassaan Arjen mentalisti kirjassa. Poskiparta on ensimmäinen suomalainen Dunninger Memorial palkinnon saaja.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

KT Selin Oy

KT Selin Oy

Konsultointipalveluja, Koulutuspalveluja, Liikkeenjohdon konsultointi

BLOGIT

Liedon Säästöpankki

Innostuminen

Liedon Säästöpankki

Liedon Säästöpankki

Tahdon.

Liedon Säästöpankki

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

10/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 10.10.2019


Seuraa meitä somessa