Julkaistu 01.07.2019 0          

Administer ostaa turkulaisen Interexusen liiketoiminnan

Sähköisen taloushallinnon asiantuntijayhtiö Administer ostaa turkulaisen tilitoimisto Oy Interexus Ab:n liiketoiminnan. Voimakkaasti kasvava Administer-konserni vahvistaa liiketoimintakaupan myötä osaamistaan erityisesti varainhoitoyhtiöiden ja muiden sijoitustoimintaa harjoittavien yhtiöiden sekä rakennusalan taloushallinnon saralla. Interexuksen liiketoiminta siirtyy Administerin Turun toimipisteeseen, ja yhtiön liiketoimintaa johtanut Krister Stolt jatkaa Administerin palveluksessa.

- Administer oli tuttu aiemman yhteistyön kautta, ja miettiessämme sopivaa jatkajaa Interexuksen toiminnalle yhtiö tuntui luonnolliselta valinnalta. Administerin oma taloushallinnon ohjelmisto eFina ja osaava henkilökunta takaavat, että asiakkaamme ovat jatkossakin hyvissä käsissä, sanoo Stolt, joka on toiminut Administerin talousjohtajapalveluja tarjoavaa CFO-tiimissä oman toimiston luotsaamisen ohessa.

Administer on nopeasti kasvava suomalainen taloushallinnon palveluyritys, jolla on 24 toimipistettä ympäri Suomea sekä toimisto Tukholmassa ja Tallinnassa. Administer-konserniin kuuluvat myös henkilöstö- ja palkkapalveluyhtiö Silta Oy, taloushallinnon ulkoistuspalveluihin erikoistunut Administer Partner Oy sekä kuntien taloushallinnon asiantuntujayritys Kuntalaskenta Oy. Konserni työllistää 700 henkilöä.

- Administer-konserni on viime vuosina kasvanut voimakkaasti ja laajentanut niin palvelutarjoomaansa kuin toimipisteverkostoaankin. Interexuksen liiketoiminnan sekä Krister Stoltin monipuolisen kokemuksen myötä pystymme palvelemaan entistä paremmin asiakkaitamme Turun seudulla, ja Kristerin osaaminen luonnollisesti tukee myös valtakunnallisesti toimintaamme sijoitusyhtiöiden ja rakentajien taloushallintokumppanina, toteaa Administerin toimitusjohtaja Peter Aho.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Ensiapukoulutus Camilla Mäkinen Oy

Ensiapukoulutus Camilla Mäkinen Oy

Ammattipätevyyskoulutus, Ensiapukoulutus, Ensiaputarvikkeita, Ensihoidon koulutus

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Prego

Uimahallintie 2, Kaarina

www.ravintolaprego.fi

KP 60 + 25, R 80, myös kokous-ja catering -palvelut.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa