Julkaistu 01.07.2019 0          

Teknologiakiinteistöt manageroimaan Hemsön sote-kiinteistöjä

Hemsön Turussa sijaitsevien sosiaali- ja terveyskiinteistöjen managerointi siirtyy Turun Teknologiakiinteistöjen hoidettavaksi syyskuun alusta alkaen. Hemsö osti keväällä Turun kaupungilta 18 sosiaali- ja terveyskiinteistöä, joiden yhteenlaskettu pinta-ala on reilut 80 000 neliömetriä. Kiinteistöissä toimii Turun kaupunginsairaala, kahdeksan hoivakotia sekä terveysasema. Kiinteistöjen pääkäyttäjä on Turun kaupunki.

Managerointisopimuksen myötä Teknologiakiinteistöt ryhtyy vastaamaan Hemsön Turun sotekohteiden teknisestä ylläpidosta ja operatiivisesta kiinteistöjohtamisesta. Kiinteistöjen taloushallinnosta vastaa jatkossakin Hemsö.

Ruotsalaisomisteisesta Hemsöstä tuli Teknologiakiinteistöjen toiseksi suurin omistaja yhtiön tehtyä merkittävän sijoituksen Teknologiakiinteistöihin keväällä.

- Manageroinnin siirtyminen meille on selkeää jatkumoa sille, että Hemsö merkitsi Teknologiakiinteistöjä. Olemme tyytyväisiä, että Hemsö luottaa kykyymme pitää nämä yhteiskunnallisesti merkittävät kiinteistöt kunnossa, sanoo Teknologiakiinteistöjen toimitusjohtaja Mikko Lehtinen.

Hemsölle Teknologiakiinteistöjen valinta manageroijaksi oli niin ikään luonteva ratkaisu, sillä yrityksellä ei ole Turussa omaa organisaatiota.

- Turun sosiaali- ja terveyspalvelukiinteistöt kaipaavat paikallista manageria, joka tuntee markkinan ja asiakkaat ja on valmis tutustumaan kohteiden erityispiirteihin. Hemsö on jatkossakin vahvasti mukana asiakasrajapinnassa ja yhteisessä tekemisessä, mutta jo valmis kumppanuutemme Teknologiakiinteistöjen kanssa saa tätä kautta uusia ja uskoakseni molempia hyödyttäviä muotoja, kertoo Hemsön maajohtaja Jarkko Leinonen.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Uotila & Laine Oy

Uotila & Laine Oy

Kirjanpitotoimistoja, Tilitoimistoja, Verokonsultointi

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Tuorlan Majatalo

Tuorlantie 1 E, Kaarina

A 40-100, KP 5-25, R 80. Kokoukset, juhlat,yritystilaisuudet, luontoaktiviteetit, hostellimajoitus kauniissa kartanoympäristössä. Kauttamme myös Tuorlan tiedekeskuksen tilojen vuokraus.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa