Julkaistu 02.07.2019 0          

Paimiosta luonnonmukaisia hoitotuotteita eläimille

Paimiolaisen FinnTar Oy:n mukaan luonnonmukaiset hoitotuotteet valtaavat lemmikki- ja tuotantoeläinmarkkinat. Uuden start up -yrityksen Okra-messuilla lanseerattavaan ArcticVet-sarjaan kuuluu tällä hetkellä kolme tuotetta. Ne sopivat niin koirien ja hevosten kuin sikojen, kanojen, kalkkunoiden ja nautojen haavojen, nirhaumien, ruhjeiden sekä ihovaurioiden hoitoon.

- Ajatus kotimaisen ArcticVet-tuotesarjan kehittämisestä syntyi, kun he halusimme hoitaa omia hevosiamme ja koiriamme turvallisilla tuotteilla, jotka eivät sisällä ylimääräisiä kemikaaleja. Päätimme tuoda markkinoille luonnonmukaisen, kotimaisen vaihtoehdon, jonka raaka-aineet on kerrottu selkeästi tuoteselosteessa, kertovat Niina Autti ja Kirsi Suhonen.

ArcticVet-sarjan tuotteiden vaikuttavat raaka-aineet ovat kotimaisia. Luomulaatuiset hamppu- ja rypsiöljyt kosteuttavat ja pehmentävät turvallisesti myös herkkää ihoa. Tärkeät vaikutusaineet siankärsämö, pihka ja terva ovat peräisin Pohjois-Suomen puhtaasta luonnosta.

ArcticSpray lievittää muun muassa kesäihottumasta kärsivien hevosten oireita ja ennaltaehkäisee tuotantoeläinten keskinäistä kannibalismia.

ArcticVet-tuotesarjalla on avainlippu-merkki.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

BLOGIT

Liedon Säästöpankki

Innostuminen

Liedon Säästöpankki

Liedon Säästöpankki

Tahdon.

Liedon Säästöpankki

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Kåren

Hämeenkatu 22, Turku

www.karen.fi

KP 10-200, R. Juhlasali 200 hlö, Ruokasali 70 hlö, Argentinasali 60 hlö, Kabinetit 10 ja 12 hlöä. Langaton internetyhteys, dataprojektori, valkokangas juhlasalissa, äänentoistolaitteet.

Lue uusin näköislehtemme

10/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 10.10.2019


Seuraa meitä somessa