Julkaistu 02.07.2019 0          

Paimiosta luonnonmukaisia hoitotuotteita eläimille

Paimiolaisen FinnTar Oy:n mukaan luonnonmukaiset hoitotuotteet valtaavat lemmikki- ja tuotantoeläinmarkkinat. Uuden start up -yrityksen Okra-messuilla lanseerattavaan ArcticVet-sarjaan kuuluu tällä hetkellä kolme tuotetta. Ne sopivat niin koirien ja hevosten kuin sikojen, kanojen, kalkkunoiden ja nautojen haavojen, nirhaumien, ruhjeiden sekä ihovaurioiden hoitoon.

- Ajatus kotimaisen ArcticVet-tuotesarjan kehittämisestä syntyi, kun he halusimme hoitaa omia hevosiamme ja koiriamme turvallisilla tuotteilla, jotka eivät sisällä ylimääräisiä kemikaaleja. Päätimme tuoda markkinoille luonnonmukaisen, kotimaisen vaihtoehdon, jonka raaka-aineet on kerrottu selkeästi tuoteselosteessa, kertovat Niina Autti ja Kirsi Suhonen.

ArcticVet-sarjan tuotteiden vaikuttavat raaka-aineet ovat kotimaisia. Luomulaatuiset hamppu- ja rypsiöljyt kosteuttavat ja pehmentävät turvallisesti myös herkkää ihoa. Tärkeät vaikutusaineet siankärsämö, pihka ja terva ovat peräisin Pohjois-Suomen puhtaasta luonnosta.

ArcticSpray lievittää muun muassa kesäihottumasta kärsivien hevosten oireita ja ennaltaehkäisee tuotantoeläinten keskinäistä kannibalismia.

ArcticVet-tuotesarjalla on avainlippu-merkki.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Painotalo Painola, T. Nieminen Oy

Graafinen suunnittelu, Kirjansitomoja, Kirjapaino, Painotaloja, Pakkauspalvelu, Pakkaussuunnittelua, Suunnittelu, Suunnittelutoimistoja

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Viking Line

PL 265, Turku

www.vikingline.fi

Amorella klo 08:45. Kokoustiloja 12 (10-180 hlöä), Auditorio 180 hlöä. Kokoustilojen kapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Monitoimitila Panoraama messu- ja näyttelykäyttöön (max 200, istumapaikat 140) Useita ravintoloita, saunaosasto. Viking Grace klo 20:55. Kokoustiloja 11 (6-230 hlöä) Auditorio 230. Kokousosaston kokonaiskapasiteetti yht. n. 400 hlöä. Kuvaa ja ääntä on mahdollista välittää useaan kokoushuoneeseen ja Club Vogueen samanaikaisesti. Useita ravintoloita, Spa osasto. Ryhmille omaa erikoisohjelmaa – kysy lisätietoja.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa