Julkaistu 05.07.2019 0          

Yrittäjän päivän seminaarissa 5.9. inspiroidutaan rohkeustarinoista

Varsinais-Suomen Yrittäjät järjestää Yrittäjän päivänä 5.9. toista kertaa seminaarin, joka tänä vuonna kokoaa yhteen lähes 100 yrittäjää kuulemaan tarinoita rohkeudesta ja verkostoitumaan. Seminaari järjestetään LähiTapiola Varsinais-Suomen tiloissa ja mukana yhteistyökumppaneina ovat myös Elisa, Liedon Säästöpankki, Mehiläinen ja Elo.

- Lähdimme yhdessä kumppaneiden kanssa suunnittelemaan tapahtumaa siltä pohjalta, että löytäisimme teemoja, jotka yhdistävät kaikkia yrittäjiä. Meille kaikille tulee yrittäjistä mieleen sana rohkeus, joten sinänsä teeman valinta oli helppo. Lisäksi huomasimme, että jokainen yhteistyökumppaneista tarjoaa erilaisia välineitä yrittäjän turvaksi ja luo hyvät olosuhteet yrittäjän omiin rohkeustekoihin, Varsinais-Suomen Yrittäjien tapahtumakoordinaattori Miia Kaerala kertoo.

Seminaarissa puhujina nähdään mm. seikkailujuoksija Jukka Viljanen, joka on maailman ensimmäisenä ihmisenä juossut Grönlannin jäätikön halki sekä yrittäjä Eeva Kovanen, joka on ollut mukana johdattamassa Kovanen-yhtiötä pienestä perheyrityksestä alallaan Suomen suurimmaksi toimijaksi ja brändijohtajaksi.

- Nämä molemmat tarinat ovat vaatineet toteutettaessa paljon rohkeutta sekä myös hyviä verkostoja, suunnitelmallisuutta ja varmasti myös sattumia. Mielenkiinnolla odotan, että he tulevat jäsenyrittäjiämme innostamaan ja tarkoitus on vielä yksi puhuja heidän rinnalleen löytää mukaan, Miia Kaerala jatkaa.

Tarinoiden lisäksi illan aikana verkostoidutaan ahkerasti ja tutustutaan kumppaneiden tarjontaan toiminnallisilla pisteillä. Iltaa jatketaan vielä Tårgetin Piazzalla klo 20 alkaen. Jatkoille voi tulla mukaan myös vaikka ei seminaariin ehtisikään.

- Yrittäjän päivä on kaikille yrittäjille ja meidän järjestöllemme juhlapäivä ja haluamme tarjota silloin erityisesti jäsenyrittäjillemme hyvän tapahtuman. Tämän tapahtuman lisäksi toki tapahtuu koko viikon ajan paljon kaikenlaista ympäri Varsinais-Suomea. Tästä saamme kiittää kymmeniä paikallisyhdistyksiämme, jotka vapaaehtoisvoimin järjestävät tapahtumia ja tuovat esille Yrittäjän päivää erilaisin tavoin, Miia Kaerala muistuttaa.

Ilmoittaudu mukaan Yrittäjän päivän seminaariin ja tutustu muuhun tapahtumatarjontaan Varsinais-Suomen Yrittäjien tapahtumakalenterissa, johon pääset alla olevasta linkistä.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Tassam Oy

Tassam Oy

Metallintyöstöä, Metallituotteita, Puurakenteita, Puusepäntyöt, Puutuotteiden valmistus

BLOGIT

Liedon Säästöpankki

Innostuminen

Liedon Säästöpankki

Liedon Säästöpankki

Tahdon.

Liedon Säästöpankki

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Tuorlan Majatalo

Tuorlantie 1 E, Kaarina

A 40-100, KP 5-25, R 80. Kokoukset, juhlat,yritystilaisuudet, luontoaktiviteetit, hostellimajoitus kauniissa kartanoympäristössä. Kauttamme myös Tuorlan tiedekeskuksen tilojen vuokraus.

Lue uusin näköislehtemme

10/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 10.10.2019


Seuraa meitä somessa