Julkaistu 09.07.2019 0          
Paras pitsaus lunastaa paikan Slushissa

Frush etsii maailman kestävämmäksi tekeviä liikeideoita

Elintarvikepakkaus, jossa on 85 prosenttia vähemmän muovia kuin perinteisissä pakkauksissa. Sivusto, jossa myydään 20–90 prosentin alennuksella poisto- tai parasta ennen päiväyksen äskettäin ylittäneitä päivittäistavaroita. Siinä kaksi esimerkkiä kestävän kehityksen liikeideoista. Esimerkit ovat myös FRUSH-tapahtuman pitsauskilpailun edellisvuosien voittajat.

Uusia kiertotalouteen liittyviä liikeideoita etsitään tänäkin vuonna FRUSHissa. Parhailla pitsauksilla on mahdollisuus lunastaa Startup-passi Slushiin eli suora ponnahduslauta suurempaan näkyvyyteen ja rahoittajien tietoisuuteen, mikäli kilpailijat ylittävät vaaditun tason. Kilpailun kaksi parasta saa passit maksutta.

– Slushin Startup -passi on erinomainen palkinto, sillä niitä paikkoja pitää hakea. Tässä tapauksessa voittajilla on suora pääsy suuremmalle areenalle, varainhankintakierrokselle, toimittajien haastateltavaksi ja osaksi suurta verkostoa, kertoo Forssan yrityskehityksen yrityskehittäjä Timo Kärkkäinen.

Pitsauskisan tuomaristossa ovat kasvuyrittäjä ja enkelisijoittaja Juha Siitonen, yrittäjä Jari Strandberg, pääomasijoittaja Kustaa Valtonen, Slush-tapahtuman kestävästä kehityksestä ja ympäristöarvoista vastaava Anna Pakkala ja vastuullista kuluttamista tutkiva Sonja Lahtinen.

Pitsauskilpailuun hakeminen on helppoa, sen voi tehdä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@frush.fi. Aikaa ilmoittautumiseen on elokuun 30. päivään asti.

– Viime vuonna kilpailussa oli jo todella kova taso. Kilpailu on loistava mahdollisuus päästä asiantuntevan tuomariston eteen testauttamaan liikeideansa. Samalla joutuu harjoittelemaan pitsauspuhetta, joka on startup -yrittäjälle erittäin tärkeä taito, Kärkkäinen sanoo.

Pitsauksen pituus FRUSH:ssa on kolme minuuttia, minkä jälkeen tuomaristo arvioi pitsauksen. Toisin sanoen kolmessa minuutissa on onnistuttava vakuuttamaan tuomaristo omalla liikeideallaan.

FRUSH kokoaa yhteen kiertotaloutta toteuttavia yrityksiä ja toimintamalleja ympäri Suomen. Tapahtuma on suunnattu kaikille aiheesta kiinnostuneille: kasvuhakuisille yrityksille, startupeille, rahoittajille, kunnille, alan opiskelijoille sekä tutkimuslaitoksille.

FRUSH-tapahtuma pidetään Forssan Kehräämöllä Hämeen ammattikorkeakoulun tiloissa 18.-19.9.2019. Osallistuminen tapahtumaan ja kilpailuihin ovat maksuttomia.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Rockfun Promotions & Agency Oy

Rockfun Promotions & Agency Oy

Juontajapalvelut, Konsultointipalveluja, Mainosspiikkaus, Mediatoimistoja, Ohjelmatoimistoja, Promootiopalvelut, Viestintätoimistoja, Äänimainontaa

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

BEST WESTERN Hotel Seaport

Matkustajasatama Toinen Poikkikatu 2, Turku

www.hotelseaport.fi

Kokoustilat:Aulakabinetti 12 hlö, kapasiteetti 14 hlö diplomaatti. Tulli ja Konttorikabinetit, kumpaankin tilaan max 10 hlö, tilassa 8-10 hlön ryhmätyöpöytä. Conferens 1+2, max 45 hlöä/tila, kapasiteetti 18 hlö U-muoto, 45 hlö luokkamuoto, 60 hlö teatterimuoto. Kaikissa kokoustiloissa piirtoheitin, fläppitaulu, valkokangas ja datatykki. Conferens-tilassa lisäksi dvd-äänentoistolaitteet, puhelin.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa