Julkaistu 15.07.2019 0          

Uusittu huoneistohotelli avattu Naantalissa

Huoneistohotelli tarjoaa erilaisia huone- ja huoneistovaihtoehtoja sekä ryhmille että yksittäisille lomailijoille.

Naantalin Kylpylän välittömässä läheisyydessä sijaitseva huoneistohotelli on juuri avattu laajan remontin jälkeen. Naantali City Apartments on nyt valmis vastaanottamaan ryhmiä, perheitä, pitkäaikaisia majoittujia sekä kodinomaista lomailua arvostavia matkailijoita.

Naantali City Apartments on Naantalin Kylpylän sisarhuoneistohotelli, joka avattiin heinäkuussa kokonaisvaltaisen remontin jälkeen. Tällaiselle huoneistohotellille on Naantalissa havaittu todellinen tarve.

- Monet perheet tai kaveriporukat lomailevat mielellään huoneistossa, jossa on oma keittiö ja runsaasti tilaa. Toisaalta arvostetaan sitä, että palvelut ovat lähellä, jos ei jaksakaan jonain päivänä itse kokata, kuvailee Naantalin Kylpylän myynti- ja markkinointijohtaja Joni Hakkarainen.

- Lisäksi Naantalissa on ollut melko vähän tasokkaita vaihtoehtoja pitkäaikaiseen majoitukseen vaikkapa työkomennuksen tai putkiremonttievakon takia, hän jatkaa. Tähän tarpeeseen reilun 20 huoneiston Naantali City Apartments nyt vastaa.

Tyylikästä ja toimivaa tilaa

Huoneistohotelli on kevään aikana remontoitu lattiasta kattoon. Hotellin ikkunoista avautuu metsänäkymät, ja meri on aivan vieressä.Tilavissa asunnoissa on panostettu harmoniseen värimaailmaan, tasokkaisiin kodinkoneisiin ja fiksuihin tilaratkaisuihin.

- Ajattelimme remontissa paljon pitkäaikaisasukkaiden viihtyvyyttä - tavoitteena oli saada aikaan tunne, että kaikki toimii sujuvasti myös arjessa ja sisustus miellyttää silmää.

Lomalaisille tilojen yhdisteltävyys on plussaa, sillä tarpeen mukaan voi varata yhden huoneen yhteiskeittiöllä tai kokonaisen kaksion tai kolmion.

Tyylikkäät ja toimivat tilat mahdollistavat pidempiaikaisenkin asumisen.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Celerpak Oy

Celerpak Oy

Aaltopahvilaatikot, Pahvilaatikoita, Pakkauksia, Pakkaussuunnittelua

BLOGIT

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Ota yhteyttä ajoissa

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Kasvavia yrityksiä, onnellisia yrityskummeja

Yrityskummit Varsinais-Suomi

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Liedon Vanhalinna

Vanha Härkätie 111, Lieto

www.abocatering.fi

Viihtyisätja monipuoliset kokous- ja juhlatilat Linnavuoren kartanomiljöössä – historiaa, kulttuuria ja luontoa lähellä. Oheisohjelmaksi opastettuja kierroksia niin museonäyttelyissä kuin ulkoilupoluilla. Tilavuokraus ja tilausravintolapalvelut.

Lue uusin näköislehtemme

06-08/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 13.06.2019


06-08-liite/2019Kesäliite
to 13.06.2019


Seuraa meitä somessa