Julkaistu 15.07.2019 0          

Uusittu huoneistohotelli avattu Naantalissa

Huoneistohotelli tarjoaa erilaisia huone- ja huoneistovaihtoehtoja sekä ryhmille että yksittäisille lomailijoille.

Naantalin Kylpylän välittömässä läheisyydessä sijaitseva huoneistohotelli on juuri avattu laajan remontin jälkeen. Naantali City Apartments on nyt valmis vastaanottamaan ryhmiä, perheitä, pitkäaikaisia majoittujia sekä kodinomaista lomailua arvostavia matkailijoita.

Naantali City Apartments on Naantalin Kylpylän sisarhuoneistohotelli, joka avattiin heinäkuussa kokonaisvaltaisen remontin jälkeen. Tällaiselle huoneistohotellille on Naantalissa havaittu todellinen tarve.

- Monet perheet tai kaveriporukat lomailevat mielellään huoneistossa, jossa on oma keittiö ja runsaasti tilaa. Toisaalta arvostetaan sitä, että palvelut ovat lähellä, jos ei jaksakaan jonain päivänä itse kokata, kuvailee Naantalin Kylpylän myynti- ja markkinointijohtaja Joni Hakkarainen.

- Lisäksi Naantalissa on ollut melko vähän tasokkaita vaihtoehtoja pitkäaikaiseen majoitukseen vaikkapa työkomennuksen tai putkiremonttievakon takia, hän jatkaa. Tähän tarpeeseen reilun 20 huoneiston Naantali City Apartments nyt vastaa.

Tyylikästä ja toimivaa tilaa

Huoneistohotelli on kevään aikana remontoitu lattiasta kattoon. Hotellin ikkunoista avautuu metsänäkymät, ja meri on aivan vieressä.Tilavissa asunnoissa on panostettu harmoniseen värimaailmaan, tasokkaisiin kodinkoneisiin ja fiksuihin tilaratkaisuihin.

- Ajattelimme remontissa paljon pitkäaikaisasukkaiden viihtyvyyttä - tavoitteena oli saada aikaan tunne, että kaikki toimii sujuvasti myös arjessa ja sisustus miellyttää silmää.

Lomalaisille tilojen yhdisteltävyys on plussaa, sillä tarpeen mukaan voi varata yhden huoneen yhteiskeittiöllä tai kokonaisen kaksion tai kolmion.

Tyylikkäät ja toimivat tilat mahdollistavat pidempiaikaisenkin asumisen.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Camp Consulting

Camp Consulting

Konsultointi, Myyntivalmennus, Rekrytointipalveluja

BLOGIT

Liedon Säästöpankki

Rahan takii

Liedon Säästöpankki

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Turun Messukeskus

Messukentänkatu 9-13, Turku

www.turunmessukeskus.fi

KP 20-3000, R, A 200-700

Lue uusin näköislehtemme

12/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 12.12.2019


Seuraa meitä somessa