Julkaistu 16.07.2019 0          

Aloittelevalle yrittäjälle palvelut yhdestä paikasta

Uusi Polku-palvelu tarjoaa aloittelevalle yrittäjälle kaikki yrityksen perustamiseen, käynnistämiseen ja pyörittämiseen tarvittavat palvelut. Palvelu myös kannustaa yrittämistä harkitsevia tutustumaan ja testaamaan itselle sopivaa yritysmuotoa, ja madaltaa siten kynnystä yrittämisen aloittamiselle. Erityislaatuisen palvelusta tekee kattava kumppaniverkosto, joka koostuu markkinoiden johtavista yrityksistä.

Polku-palvelun kautta voi ryhtyä helposti kevytyrittäjäksi Y-tunnuksella, perustaa toiminimen tai osakeyhtiön vaivattomasti. Juuri perustetulle tai jo olemassa olevalle yritykselle löytyy Polusta kattava valikoima työkaluja ja sopivimmat palvelut. Polku-palvelussa mukana olevien yhteistyökumppaneiden kautta yrittäjä saa vaivattomasti käyttöönsä taloushallinnon palvelut, vakuutukset, digitaaliset työkalut ja laitteet. Palvelun käyttäjä maksaa vain siitä, mitä tarvitsee – Polku ei peri kuluja yritystoiminnasta, vaan ainoastaan valituista palveluista.

- Kevytyrittäjyys on voimakkaassa kasvussa. Haluamme mahdollistaa uudelle yrittäjälle ja yrittämisen aloittamista pohtivalle helpon ja turvallisen tavan luoda menestyksekästä toimintaa. Tuomme todellista arvoa yhdistämällä voimat eri yritysten kanssa. Tällä kokonaisuudella tarjoamme parhaat palvelut yrityksen koko polun varrelle, sanoo Yrittäjän Polku Oy:n toimitusjohtaja Peter Aho.

- Tämä on ehdottomasti yksi mielenkiintoisin hanke, jota olemme olleet rakentamassa yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Palvelu on aidosti yrittäjän tarpeesta lähtevä kokonaisuus, sanoo Polku-hankkeesta vastaava Satu Uski.

Palvelun tavoitteena on madaltaa kynnystä yrittämisen aloittamiselle ja helpottaa yrittäjän arkea. Jatkossa yrittäjän ei tarvitse selvittää yrityksen vakuutus- tai taloushallintoasioita monesta eri paikasta, vaan kaikki tieto ja apu löytyvät Polusta. Eri palvelukokonaisuudet tarjoaa Administer, Finago, Elo, LähiTapiola ja Telia.

- Yrittäjä saa yhden verkkopalvelun kautta apua kaikkiin tarpeisiinsa. Tarjoamme henkilökohtaista palveluamyös puhelimitse. Kehitämme palvelua jatkuvasti asiakkaiden palautteen ja kokemusten perusteella. Tavoitteenamme on kasvaa merkittäväksi palveluntarjoajaksi yrittäjille, Satu Uski jatkaa.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

J&T Pajunen

J&T Pajunen

Kuljetusliikenne, Kuljetuspalveluja

BLOGIT

Liedon Säästöpankki

Rahan takii

Liedon Säästöpankki

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

Ravintola Verkahovi

Verkatehtaankatu 4, Turku

KP 10-40, R 140, myös kokoustarjoilut ja pitopalvelu.

Lue uusin näköislehtemme

12/2019Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 12.12.2019


Seuraa meitä somessa