Julkaistu 09.08.2019 0          

Tiina Helenius Työeläkeyhtiö Elon pääekonomistiksi

Tiina Helenius on nimitetty Elon pääekonomistiksi. Hän siirtyy Eloon Handelsbankenista ja aloittaa tehtävässä syyskuun puolivälissä.

Helenius on tehnyt pitkän uran Handelsbankenin palveluksessa. Hän on työskennellyt pankin pääekonomistina vuodesta 2003 asti. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri.

Elossa Heleniuksen työtehtäviin kuuluu talouden ja sijoitusmarkkinoiden analyysi. Hän raportoi tehtävässään sijoitusjohtaja Hanna Hiidenpalolle.

– Tiina Helenius on erittäin kokenut talouden asiantuntija, joka tuo Elolle terävää näkemystä niin kansainvälisestä kuin kotimaisesta taloudesta. Olemme hyvin innoissamme saadessamme hänet kollegaksemme, sanoo Elon toimitusjohtaja Satu Huber.

– Näen Elon pääekonomistin tehtävän hienona tilaisuutena päästä vielä syvemmälle talouden ja sijoitusmarkkinan dynamiikkaan sekä siihen, miten sitä sovelletaan sijoituspäätöksiin, kertoo Tiina Helenius.


Kommentit

Ei kommentteja!

Lisää kommenttisi täyttämällä allaoleva lomake kokonaisuudessaan.

Yhteistyökumppaneiden blogit

Kokouspalvelut

FresCo Ravintolat Oy - Aitiopaikka

Valtion virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

www.frescoravintolat.fi

A 200-250, KP 2-50, R 300, S, terassi Aurajoelle, Maaherran edustustila 50 hengelle Aurajoki-näköaloin. Kokouspalvelu: videoneuvottelulaitteet 10, 20 ja 200 henkilölle, langaton verkko, äänentoistolaitteet, AV-laitteet, hää- ja juhlapalvelut, catering, näyttelytila aulassa, lounas arkisin klo 10:45-13:30. Tule paikan päälle tutustumaan. Lue verkkosivuiltamme lisää toiminnastamme ja tutustu myös Raumalla sijaitseviin toimipaikkoihimme, www.frescoravintolat.fi.

Lue uusin näköislehtemme

01-02/2020Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti
to 06.02.2020


Seuraa meitä somessa